La o lună de la înmormântare, Simona Florescu simte că Ion Dichiseanu este lângă familia lui: "Vine un pescăruș și...."

.

A trecut o lună de la moartea lui Ion Dichiseanu, iar femeia care i-a fost alături timp de 35 de ani, chiar și după divorț, nu se poate împăca deloc cu această mare pierdere. Simona Florescu se roagă pentru sufletul marelui actor și cu greu găsește putere să meargă mai departe. Fosta doamnă Dichiseanu este convinsă că Dichi este alături de familia lui în continuare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pierderea lui Ion Dichiseanu a venit pentru Simona Florescu deja pe un fond fragil, la scurt timp după ce aceasta și-a înmormântat tatăl. Vedeta spune că nu s-a așteptat nimeni că Dichi își va găsi acum sfârșitul și a crezut tot timpul că își va reveni în cele din urmă.


„E foarte greu. Gândiţi-vă, mi-am pierdut mai întâi tatăl şi apoi soţul, totul în mai puţin de şase luni. În noiembrie, anul trecut, a plecat mai întâi tata. Apoi, în mai, pe neaşteptate, şi Dichi. Şi spun pe neaşteptate fiindcă chiar nimeni dintre noi nu se aştepta la un asemenea deznodământ!’, povesteşte ea pentru impact.ro.


Simona susţine că şocul e încă foarte actual: Sunt mai mult legată de Dichi al meu decât de tata. La tata acasă am stat 18 ani, la Dichi, aşa cum obişnuia el să mă alinte, 23 de ani şi ceva mărunţiş!’

Simona Florescu Dichiseanu crede că fosta sa mare iubire e încă alături de familia sa:

A trebuit să-mi reiau munca, concertele. Cum a venit vara, am câteva angajamente pe litoral. Ei bine, în ultimele zile am sesizat că la concertele mele vine, în fiecare seară, un pescăruş. Se aşază pe o umbrelă din apropiere şi nu pleacă de acolo până nu-mi termin recitalurile. Aseară, de pildă, am avut două asemenea momente. Nu a plecat până nu am terminat.’


Citește și: Narcisa Birjaru, după ce a câștigat Chefi la cuțite:„Mă mândresc cu etnia mea

Citește și: Ce meserie a avut Cătălin Amarandei, finalistul de la Chefi la cuțite:’Am început pe timpul liceului’

Citește și: Anamaria Prodan, despre partaj, după ce Reghe a declarat că divorțează:„O să-i las lui…


Ce se întâmplă la o lună de la moartea lui Ion Dichiseanu

„Marea şi pescăruşul acela îmi trezesc nişte amintiri tulburătoare. Lui Ion Dichiseanu îi plăcea foarte tare marea. Mai bine de 15 ani, din 1990 până în 2006, mergeam vară de vară la mare.

Mereu la Mangalia, fiindcă soţul meu avea nevoie de împachetări cu nămol, ca urmare a consecinţelor meseriei sale de artist. Ei bine, Dichi stătea ore întregi, de cele mai multe ori, pe balconul camerei de hotel, să privească şi să asculte marea!’, a mai spus Simona Florescu Dichiseanu.


Simona a mai împărtăşit alte două întâmplări, destul de greu de explicat, petrecute după moartea lui Ion Dichiseanu: „Ne-am trezit la trei dimineaţa că televizorul se aprinde singur. Şi asta nu s-a întâmplat o singură dată. Or, ora trei dimineaţa e ora la care împreună cu fiica noastră, Ioana, ne-am rugat zile întregi pentru sănătatea celui drag nouă, pe când el se afla internat în spital.’

„Apoi, tranzistorul pe care Dichi l-a avut lângă el la spital a început să funcţioneze, deşi era dat pe , acasă. Totul s-a petrecut ca printr-o minune, ca şi cum, cred eu, Dichi, ar fi vrut să ne spună ceva. Schimbând puţin registrul, vorbeam recent cu Ioana şi ne gândeam amândouă dacă tata nu ar vrea să ne spună ceva.


Exact ca-n filmul, acolo unde cei din altă lume încearcau să comunice cum puteau cu cei rămaşi acasă. De aceea mă rog ca acum să ştiu, să primesc un semn că şi el e bine, acolo unde este!’, a povestit îndurerată aceasta.


Simona Florescu: „Am zile în care aștept să vorbesc cu el'

Pe de altă parte, ea mai spune că dorul de persoana dragă nu poate fi niciodată alinat:

Am zile în care aştept să vorbesc cu el, să râdem împreună, să-mi spună o glumă aşa cum numai el ştia. Aştept asta, deşi ştiu că nu se mai poate întâmpla!’, spune Simona Florescu Dichiseanu.

Ion Dichiseanu a murit în după amiaza zilei de 20 mai, la Spitalul
Floreasca din Capitală, unde era internat de câteva luni. El avea 87 de
ani și a ajuns în spital din cauza unei infecții cu o bacterie, fiind
provocată o pneumonie bilaterală.