Simona Florescu primește semne că Ion Dichiseanu este încă lângă ea: "Mi s-a făcut pielea de găină"

.

La un an de la moartea lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu primește semne care o asigură că fostul ei soț este încă lângă ea. Simona a dezvăluit o parte din experiențele considerate paranormale pe care le trăiește de când s-a stins dragul său, Dichi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


De când a murit Ion Dichiseanu, fosta lui soție, Simona Florescu, poartă în husa telefonului o pană albă de pescăruș care are o poveste emoționantă. Simona este convinsă că acea pană a fost felul lui Dichi de a-i transmite că este încă lângă ea.

Semnul primit de Simona Florescu prin care simte că Ion Dichiseanu este lângă ea


Cântărețul George Rotaru a dezvăluit care este povestea penei de pescăruș purtată de Simona Florescu, în husa telefonului, și a vorbit despre experiența paranormală de pe litoral.

Interpretul a povestit cum a căzut din cer’ o pană a unui pescăruș, în timp ce cânta o melodie preferată de regretatul actor Ion Dichiseanu.

‘Anul trecut, după ce a murit Ion Dichiseanu, noi am plecat să cântăm la mare, în Venus, la Terasa de la Afrodita. Și eu, și Simona. La un moment dat, în timp ce cântam, și-a făcut apariția un pescăruș pe acoperiș. Stătea acolo, în același loc, de câte ori începeam eu programul.


Cântam o melodie care-i plăcea lui Dichi și, dintr-o dată, din cer a căzut o pană albă. Un puf alb a venit deasupra mea. S-a oprit și vântul, ca pana să poată ajunge în palma mea. Dacă bate vântul nu o prinzi… Mi s-a făcut pielea de găină. Am simțit că Dichi este acolo cu noi. Așa am simțit și la Adjud, la festivalul lui, unde am cântat, că spiritul lui Dichi a fost alături de noi.


Atunci când pana venea spre mine, eu am întins mâna, am luat-o în palmă și i-am dat-o Simonei. I-am spus așa: ‘Simona, asta e pana lui Dichi. El este prezent cu noi, aici. De atunci, Simona o poartă mereu cu ea, în tocul de la telefon’, a declarat, pentru FANATIK, George Rotaru.

Citește și: Dieta lui Meghan Markle.Ce mănâncă soția Prințului Harry în fiecare weekend

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău:„Un bărbat e născut vânător, dacă…


Citește și: Cum arată casa lui Bebe Cotimanis.Actorul locuiește la țară, alături de iubita lui

Ce experiență paranormală a trăit Simona Florescu, după moartea lui Ion Dichiseanu

Simona Florescu a relatat o experienţă mai puţin obşnuită pe care a avut-o la puţin timp după trecerea la cele veşnice a fostului ei soţ. Artista a povestit cum a primit răspuns de la regretatul actor la o întrebare care o măcina de multă vreme.

„Vara asta, eram pe litoral şi cântam. După spectacol, am urcat în camera de hotel să mă schimb. Pe hol, când am ieşit din lift, erau două turiste cazate la hotel care m-au reţinut să-mi spună că le place cum cânt, că mă urmăresc, că vin cu drag la spectacole să mă asculte.


Apoi, m-am dus în cameră să mă schimb. Mă învăţase un bioenergoterapeut că, atunci când vreau să aflu ceva de la cineva de pe lumea cealaltă, să-L rog pe Dumnezeu să-mi permită să îi pun o întrebare.

L-am întrebat: Tu, m-ai iubit pe mine pe lumea asta? Apoi m-am schimbat, am ieşit din cameră, doamnele erau tot acolo, pe hol.

M-au reţinut din nou şi mi-au zis ce frumos cânt, „dar să ştiţi, doamna Simona, că noi vă iubim foarte mult şi când spunem asta, vine de la Dumnezeu’. Atunci am înţeles că astfel am aflat un răspuns la întrebarea mea. Am rămas blocată’, a dezvăluit Simona Florescu. 


Melodia preferată a lui Dichiseanu, interpretată de George Rotaru la Adjud

Întrebat care era melodia preferată a lui Ion Dichiseanu din repertoriul său, cântărețul George Rotaru a dezvăluit care este aceasta.


‘Vârsta este doar un număr, aceasta este piesa pe parcursul căreia a coborât pana din cer, în timp ce cântam eu la mare. Toată lumea a văzut, toată grădina de la mare, unde cântam. În acel moment am simțit o conexiune cu el. Cred că a vrut să îmi arate că se bucură, că îi cânt piesa, care îi plăcea atât de mult. De aceea, și pe scena de la Adjud am cântat pentru el’, a povestit artistul George Rotaru.