Simona Florescu a făcut pneumonie și a rămas fără voce. Cum se simte artista acum

.

Simona Florescu a făcut pneumonie și a rămas fără voce. Recent, Ioana Dichiseanu a susținut că mama sa se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care artista a fost nevoită să-și pună pe pauză spectacolele. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Recent, Ioana Dichiseanu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa. Se pare că Simona Florescu a fost diagnosticată cu pneumonie și și-a pierdut vocea. Prin urmare, frumoasa artistă a fost nevoită să se îngrijească de sănătate cu cea mai mare atenție în această perioadă în care avem atît d emulte cazuri de gripă, în România.

Simona Florescu a făcut pneumonie și a rămas fără voce. De Revelion, artista și fiica ei, Ioana Dichiseanu, trebuiau să împartă scena la Vălenii de Munte, ceea ce s-a și întâmplat, însă escapada în care au ămbinat utilul cu plăcutul s-a dovedit a fi cu ghinion pentru Simona, întrucât s-a ales cu o pneumonie destul de serioasă, care a necesitat tratament imediat.


Citește și: Ion Dichiseanu ar fi împlinit 89 de ani. Ce pregătiri a făcut Simona Florescu pentru această zi:'Îl sărbătorim, ca odinioară'

Citește și: Simona Florescu a împlinit 54 de ani. Cum se menține în formă fosta soție a lui Ion Dichiseanu:'Să fie totul cu măsură'

Citește și: Cine este cel mai bogat român în anul 2022.Ion Țiriac este pe locul doi în clasament

Citește și: Cum au făcut Cristi Brancu și familia lui în vacanța din Dubai:„La restaurantul de la etajul 73. Am fost la…’ / EXCLUSIV


Simona Florescu a făcut pneumonie și a rămas fără voce

Într-un interviu pentru ProTV, Ioana Dichiseanu a povestit că mama sa a fost diagnosticată cu pneumonie. Acesta a subliniat că, în prezent, starea de sănătate a Simonei Florescu s-a ameliorat. Cu puțin timp înainte Crăciun, Ioana Dichiseanu povestea despre spectacolul pe care trebuia să-l susțină cu mama ei în Vălenii de Munte.

„O să cântăm eu și mama, așa că o să fim colege. Anastasia va avea ea și ea spectacol, ea este în corpul de balet. Noi cântăm și ea dansează. Dar toată vara, pe litoral, ea a dansat. S-a băgat în toate spectacolele.


De data asta, sper ca Adi să nu se supere pe mine, însă va fi pe post de șofer și cameraman. Anul ăsta, la final, nu muncește, muncește pentru mine. Când e dragoste nimic nu-i imposibil. Este un soț devotat, iar în limita timpului pe care îl are, chiar se implică în viața noastră și mă ajută cu absolut tot. Voi cânta Fado, dar voi avea și alt repertoriu cu alte melodii tot în portugheză’, declara Ioana Dichiseanu, în urmă cu ceva timp, potrivit click.ro.


Ioana Dichiseanu, festival în memoria lui Ion Dichiseanu

În luna mai a anului trecut, Ion Dichiseanu s-a stins din viață, la vârsta de 87 de ani. Fiica acestuia, Ioana, va organiza un festival care îi va purta numele acestuia, ce va avea loc la Adjud.

„La vară voi cânta din nou cu mama, însă la primăvară, în mai, vom realiza festivalul Ion Dichiseanu, la Adjud. Am niște proiecte legate de Portugalia, sper să fie realizate. Nu depinde doar de mine, sunt alte lucruri la mijloc, depinde de instrumentiști, este important acest aspect, în Portugalia, sa le cânți pe negativ. Un spectacol, însă totul ține de instrumentiști’, a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook