Simona de la Puterea Dragostei închide gura lumii și arată dovada că este virgină: "Nici nu ar fi putut fi altfel!"

.

Simona a stârnit controverse printre concurenții de la Puterea Dragostei, dar și în rândul fanilor emisiunii, care au acuzat-o că minte atunci când a afirmat că este virgină. Blonda a ținut să dovedească asta cu orice preț și a făcut public un raport de examinare medicală, care atestă că nu și-a început viața sexuală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona de la ‘Puterea Dragostei’, tânără îndrăgostită de Culiță Sterp, s-a făcut remarcată în show-ul de la Kanal D nu doar pentru formele ei de invidiat, ci și pentru o particularitate destul de rară în zilele noastre: la 20 de ani este, încă, virgină.


‘Da, sunt încă virgină, chiar dacă am 20 de ani. Și, cred eu, în situația mea, nici nu ar fi putut fi altfel. În primul rând, datorită educațieie pe care am primit-o în familie’, spunea Simona de la ‘Puterea Dragostei’, în urmă cu puțin timp.


Blonda a dezvăluit că frații ei sunt foarte protectori și până acum niciun băiat nu a riscat să se apropie prea mult de ea.

‘Am cinci frați, iar toți 5 sunt foarte protectori cu mine. Eu, oricum, sunt mai băiețoasă, dar, de-a lungul anilor de adolescență, niciun băiat nu se apropia de mine când mă vedea înconjurată de frații mei. M-au protejat cât au putut ei mai bine, iar cei care ar fi vrut să mă impresioneze, ar fi trebuit să fie foarte abili ca să nu fie descoperiți de frații mei. Iar când vine vorba de discuții în urma cărora să ajung în patul lor… ce ar fi putut să inventeze ca să nu îmi dau seama că e doar vrăjeală, având doar băieți în jurul meu?!’, a afirmat Simona pentru wowbiz.ro.



Afirmațiile ei au stârnit controverse și mulți au ridicat din sprânceană când au auzit așa ceva, însă pentru a pune punct speculațiilor și închide gura celor care o acuză că minte, Simona a mers la medic pentru a dovedi că da, este încă virgină, și se mândrește cu asta.

Citește și:

O mai ții minte pe Plușica de la Puterea Dragostei? A ajuns de nerecunoscut, după ce a slăbit 13 kg în 4 luni!

Astfel, la mai bine de un an de la ieșirea ei din casa Puterea Dragostei, Simona a ținut nu doar să le explice fanilor ei că este virgină, ci le-a arătat și dovada.


„Primesc foarte multe mesaje că eu vă mint pe voi. Dar eu nu vă mint, vă iubesc! Eu am fost la doctor și v-am adus dovadă clară că sunt domnișoară. O să vă las dovada la mine pe profil așa că intrați să vedeți poza. Vreau să vă mulțumesc celor care ați crezut în mine. Vă pup și vă iubesc mult’, a spus Simona pe Instagram.

Blonda a publicat și dovada că nu și-a început viața sexuală, respectiv un raport de examinare medicală, care atestă că este virgină.

Citește și:


Daiana de la Puterea Dragostei este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă