Simona Bălăceanu este câștigătoarea Burlacul? Detaliul care a dat de înțeles că este aleasa lui Andi

.

Simona Bălăceanu este câștigătoarea Burlacul? Simona este una dintre preferatele lui Andi și a primit trandafirul salvator din partea acestuia, într-una dintre ediții. Tocmai acest trandafir se regăsește acum pe pielea Simonei, sub forma unui tatuaj, iar fanii cred că ea este, de fapt, câștigătoarea Burlacul 2021 și de aceea s-a tatuat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Simona Bălăceanu este una dintre cele 15 tinere care luptă pentru inima Burlacului 2021, Andi Constantin. Se pare că bruneta se numără și ea printre preferatele fostei ispite de la Insula Iubirii și nu doar o dată au filtrat la filmări, spre bucuria fanilor emisiunii care își doresc ca ei să fie un cuplu.


Ultimul tatuaj pe care bruneta și l-a făcut este chiar un trandafir pe antebrațul exterior, care simbolizează trandafirul primit de la Andi în urmă cu ceva timp, când au ieșit la o întâlnire romantică, în Istanbul.


Ai și gropițe, nu doar ochii îi ai frumoși. Chiar dacă sună a clișeu, de fiecare dată când dau de ochii tăi, mă simt pierdut. Mă uit și nu gândesc nimic, simt o pace’, ia spus Andi Constantin atunci Simonei, după o plimbare cu elicopterul și o cină la lumina lumânărilor.

La scurt timp, Andi i-a oferit și trandafirul salvator. Vrăjit de ochii brunetei nu s-a putut abține și a sărutat-o cu pasiune, dar reacția acesteia nu a fost chiar cea dorită. Deși nu l-a refuzat, după incident, tânăra și-a schimbat atitudinea. Potrivit spynews.ro, Burlacul a ajuns atunci la concluzia că s-a grăbit și s-a lăsat dus de val prea repede.


De data aceasta, Simona a vrut să dreagă busuiocul cu un tatuaj dedicat acelei întâlniri. Fanii emisiunii cred că ea vrea să transmită, de fapt, că este aleasa lui Andi, însă surpriza abia la finalul show-lui matrimonial de la Antena 1 va fi dezvăluită.

Citește și: Cine este Rodica Budurcă de la Burlacul. Are propria afacere la 24 de ani


Citește și: Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul. I-a oferit un cadou lui Andi

Citește și: Cine este Larisa Munteanu de la Burlacul. Are iubit, dar a încercat să-l sărute pe Andi

Cine este și cu ce se ocupă Simona Bălăceanu de la Burlacul

Simona Bălăceanu, frumoasa brunetă de la Burlacul, este în vârstă de 25 de ani. Este kinetoterapeut de profesie, dar se ocupă și cu pictura. Din fericire pentru ea, l-a impresionat suficient pe Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1, încât să primească un trandafir roșu.


Tânăra i-a făcut un cadou deosebit lui Andi Constantin, dăruindu-i un
tablou, în care apar amândoi, sub cerul înstelat, luminat de lună.

„Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este „culoarea’ mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat. Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum.


Oamenii care-mi sunt apropiați au câte o „trăire’ de a mea pe
pânză, în casele lor și asta mă face să zâmbesc și să nu renunț(creez
cel mai bine, atunci când sunt obosită, noaptea. Mulțumesc celor care mă
susțin și apreciază ceea ce fac. Am auzit că pictura este o poezie
tăcută’
, scria Simona, pe contul ei de Facebook.