Simina, tânără şi neliniştită după divorţul de What's Up: “Nu prea sunt atrasă de băieţi cuminţei, am nevoie de aventură!“

.

Cei care insistă să-i plângă de milă Siminei după divorţul de What’s Up, să stea liniştiţi pentru că blonda nu plânge în pernă, ba dimpotrivă. În timp ce cântăreţul iubeşte deja din nou, Simina şi-a propus şi ea să se bucure de viaţă şi spune că este pregătită pentru noi aventuri.

După aproape zece ani de căsnicie, Simina este pregătită să cunoască alţi bărbaţi şi nu o sperie o nouă relaţie serioasă sau chiar o căsnicie, însă nu deocamdată.


„Nu sunt omul care rămâne dezamăgit şi se închide într-o cutiuţă. Sunt un om optimist, înţeleg din fiecare lecţie ce trebuie, sper. Nu prea sunt atrasă de băieţi cuminţei, am nevoie de aventură. N-am timp şi chef de lucruri serioase şi cred că nici nu este cazul acum. Am prioritizat întotdeauna cariera, tot ce fac profesional vorbind, fac din toată inima', a spus Simina la Antena Stars.

Simina se simte excelent după divorţ, a slăbit şi fanii o felicită pentru că este de-a dreptul înfloritoare după separarea de Whats Up


„Sunt în perioada aia frumoasă în care eram şi cu Marius acum 10 ani, când toate visele erau pe tavă, le legam într-o fundiţă’, a spus Simina la Antena Stars.