Simina, reacţie neaşteptată după ce What’s Up și-a asumat relația cu noua iubită, Alice Badea

.

Simina, femeia de care Whats Up s-a despărţit după o relaţie de nouă ani, a avut o reacţie neaşteptată la aflarea veştii că fostul ei soţ are deja o iubită, mai cu seamă că ea i-a prezentat-o pe Alice Badea.

Whats Up, pe numele lui din buletin Marius Ivancea și Simina Costea au divorțat în urmă cu peste două luni, dar abia pe 12 august au făcut publică despărţirea.
Cântăreţul piesei „Taxi’ n-a stat prea mult timp singur şi unele voci afirmă că ar fi început idila cu actuala iubită când încă nu era divorţat de Simina. Nu doar că a recunoscut că este deja cu cineva, dar Whats Up afirmă că şi-a găsit sufletul pereche şi ş-a făcut un tatuaj identic cu Alice – un fluture pe deget.
Fiecare trebuie să comenteze pentru el. Din fericire, eu nu îl mai reprezint pe el, eu reprezint doar ceea ce gândesc eu şi ceea ce sunt eu. Contrar așteptărilor voastre, noi comunicăm despre aceste lucruri. Aşa că, nici de această dată, pentru mine n-a fost nimic senzaţional!’, a declarat Simina Costea în cadrul emisiunii Vorbește Lumea’, precizând că nu mai colaborează nici profesional cu fostul soţ, al cărui manager era.


Cine este noua iubită a lui Whats Up

Alice Badea are 33 de ani si este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu Whats Up.
Apropiaţii cântăreţului au declarat pentru Click! că cea care a adus-o în echipă este chiar Simina, fosta soţie a cântăreţului: Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând’.


Alice a recunoscut, la rândul său, că o cunoaşte de mult timp pe Simina.