Simina Loica nu a vrut să divorțeze la notar. Alex Zănoagă: „Ea a zis să facem în instanță că...”

 Ifrim Georgiana
.

Simina Loica nu a vrut să divorțeze la notar. După mai multe luni de când s-au separat, fostul concurent de la „Puterea Dragostei' a anunțat că a depus actele de divorț și că este pregătit de proces. Cei doi nu vor divorța la notar, decizia aparținând Siminei Loica. Iată declarațiile lui Alex Zănoagă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna mai, cei doi s-au despărțit definitiv. Anunțul a fost făcut de Simina Loica, în mediul online, bruneta dezvăluind că lucrurile nu mai mergeau între ei de ceva vreme și că nu mai este loc de împăcare. Chiar dacă relația s-a încheiat, aceștia nu au divorțat, însă, în cele din urmă, Alez Zănoagă a luat hotărârea de a se separat oficial de mama copilului său. În urmă cu o lună, acesta a depus actele de divorț la tribunal și a făcut primele declarații despre această decizie.

loica-10loica-10

Simina Loica nu a vrut să divorțeze la notar. Întrebată despre divorțul de tatăl copilului ei, bruneta a mărturisit, în mai multe rânduri, că nu se va duce ea prima la notar, motivând că nu o deranjează deloc faptul că sunt căsătoriți în acte. Acum, fostul concurent de la „Puterea Dragostei' a preluat inițiativa și este pregătit să se separe, în mod oficial, de aceasta.

Citește și: Simina, după victoria lui Alex Bobicioiu în Gala RXF:„Ei nu au fost prieteni'. Alex Zănoagă a avut nevoie de îngrijiri medicale

Citește și: Alex Zănoagă, mesaj surprinzător după ce a pierdut meciul cu Bobicioiu:”Am rămas în picioare datorită lui Domi”

Citește și: Corina Caciuc a pierdut procesul, după ce i-a fost suspendat permisul de conducere.Ce decizie a luat instanța

Citește și: Daniela Crudu și-a scos apartamentul la vânzare. Cum arată și cât costa locuința:„Se vinde cu tot cu…'

Simina Loica nu a vrut să divorțeze la notar

Într-un interviu televizat, Alex Zănpagă a susținut că mama copilului său a insistat ca divorțul să aibă loc în instanță, deși procesul ar dura mai mult.

Am început divorțul, acum să vedem când o să ne cheme. Prima dată am vrut la notar eu, am sunat-o și i-am spus, uite, avem de ales, ori facem la notar și terminăm mai repede, ori facem în instanță, dar o să dureze ceva. Ea atunci a zis că nu, să facem în instanță, că știe ea mai bine. Eu i-am zis ok. Eu i-am dat varianta de notar, că la instanță mai durează. (…)

Eu mi-am depus cererea mea, ea la fel, a depus cererea, acum așteptăm… A vrut ea în instanță, mă rog, e problema ei. În continuare vorbim, îl sun pe cel mic pe cameră', a susținut Alex Zănoagă.

Alex Zănoagă: „Am băgat actele de divorț'

Anterior, fostul partener al Siminei Loica a susținut că el este cel care a inițiat procesul de divorț. Pentru că au un copil împreună, seprararea va avea loc în instanță.

„Am văzut că Simina a încercat să îi ia apărarea lui Bobicioiu foarte mult. Zicea că eu am avut atac de panică, de unde?(…) Am băgat actele de divorț și-a găsit și ea avocat și acum urmează să divorțăm. Cam de o lună s-a întâmplat. Eu am făcut primul pas, apoi și ea. O să divorțăm în instanță, la judecătorie, că este și un copil la mijloc și lucrurile sunt mai complicate. Puteam și la notar, dar ea a vrut în instanță. Când a auzit că eu vorbesc serios cu avocatul, că l-am plătit deja, a vrut să facem din nou la notar, dar nu am mai vrut eu. Ea acum, încă este soția mea în acte”, a declarat Alex Zănoagă, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

Vezi şi ce este un notar public și cu ce se ocupă acesta!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton