Simina Loica și-a pus implanturi mamare. Ce intervenție vrea să mai facă: „Îmi doresc să trec și la ...”

.

Simina Loica și-a pus implanturi mamare. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a anunțat, recent, că a trecut printr-o intervenție de mărire a sânilor. În plin proces de recuperare, aceasta a mărturisit că se gândește deja la următoarea procedură estetică. Vedeta a declarat că obiectivul său este de a ajunge la silueta pe care o avea înainte să nască. Iată ce planuri are bruneta acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Bruneta a ajuns cunoscută publicului după participarea în cadrul emisiunii Puterea Dragostei. După despărțirea de Jador, aceasta s-a cuplat cu Alex Zănoagă și a decis să continue relația și în afara reality show-ului. Aceștia au hotărât să-și construiască o familie, alături de fiul lor, Dominic. În 2020, aceasta a adus pe lume un băiețel superb. Imediat după naștere, vedeta a început să ia măsuri pentru a reveni la silueta de dinainte. Bruneta a recurs, inițial, la o alimentație sănătoasă și a început să facă mai multă mișcare. Aceasta a mărturisit că a avut peste 80 de kg în timpul sarcinii.


Acum, Simina Loica și-a pus implanturi mamare și a spus care este următoarea intervenție estetică pe care vrea să o facă. Iată ce a declarat frumoasa brunetă!

Citește și: Bianca Comănici, după ce a aflat că fostul ei iubit, Alex Bobicioiu, și Simina Loica sunt împreună: „Aș vrea să știu acum…’

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Simina Loica și Alex Zănoagă, după despărțire:'Mă deranjează…'


Citește și: Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret:„A fost ceva restrâns’

Citește și: Cum se descurcă Laura Cosoi, după ce a devenit mamă a treia oară:'Nu am reușit să dorm mai deloc'

Simina Loica și-a pus implanturi mamare

Iubita lui Alex Babicioiu a măturisit că se simte bine în urma intervenției la nivelul sânilor. Aceasta a declarat că a depășit teama de a se lăsa pe mâna medicului estetician și că plănuiește să-și facă și alte operații.


„Sunt foarte bine, am avut câteva dureri. Am făcut operație de implant mamar, dar acum sunt foarte bine. Mulțumesc lui Dumnezeu. Mi-a fost cam frică, dar uite că mi-a dat curaj să-mi fac și alte intervenții dacă va mai fi cazul, dar acum sunt bine. Din păcate, nu pot să fac plajă, nu pot să fac baie (n.r la piscină), dar vara viitoare o să fiu mai bine’, a mărturisit Simina Loica, potrivit spynews.ro.


„Sunt foarte complexată’

Simina Loica a susținut că nu se oprește aici și are în vedere o intervenție chirurgicală de îndepărtare a execesului de grăsime de la nivelul abdomenului. Aceasta a declarat că, în urma sarcinii gemelare, a rămas cu acest complex și că încearcă să revină la forma de dinainte.

„Eu am avut gemeni, am rămas doar cu Dominic și am avut burta foarte, foarte mare și am rămas cu un surplus de piele și atunci îmi doresc să fac abdominoplastia, dar asta îmi doresc acum să văd cum mă simt cu noile achiziții și după, dacă totul este bine, îmi doresc să trec și la această operație (…) Sunt foarte complexată, de când am rămas însărcinată am luat câteva kilograme în plus și încerc să revin la forma mea’, a adăugat bruneta, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: Facebook