Simina, după victoria lui Alex Bobicioiu în Gala RXF: „Ei nu au fost prieteni”. Alex Zănoagă a avut nevoie de îngrijiri medicale

 Ifrim Georgiana
.

Ce reacție a avut Simina după victoria lui Alex Bobicioiu în Gala RXF. Marți, 27 septembrie, actualul partener al brunetei și fostul ei soț s-au luptat în cușca MMA. Alex Zănoagă a pierdut în fața adversarului său și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Iată cum a reacționat Simina Loica când s-a anunțat câștigătorul luptei în ring!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu s-au luptat în Gala RXF, iar atmosfera a fost una incendiară. Zănoagă a pierdut lupta, dar a rezistat până în cea de-a treia rundă. La meci, acesta a fost susținut de fratele său, în timp ce adevrsarul său a fost susținut de Simina Loica. După victoria lui Alex Bobicioiu, iubita acestuia a avut o reacție surprinzătoare. Mai mult, aceasta a ținut să clarifice care este relația dintre actualul său partener și tatăl copilului ei.

sim-1sim-1

Ce reacție a avut Simina după victoria lui Alex Bobicioiu în Gala RXF. La finalul meciului, Zănoagă a avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care a mers la ambulanță din fața locației unde s-a dat lupta. Din cauza efortului, tânărul a avut probleme cu respirația.

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu au avut prima apariție oficială în calitate de cuplu:”Dominic îl iubește pe tati și pe Bobi”

Citește și: Dovada că Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au împăcat.Ce au postat pe Internet

Citește și: Nicoleta Luciu se întoarce în televiziune. Unde va putea fi urmărită:„O să vă distrați'

Citește și: A murit Coolio. Rapperul american cunoscut pentru hitul „Gangsta’s Paradise” avea 59 de ani

Ce reacție a avut Simina după victoria lui Alex Bobicioiu în Gala RXF

După ce s-a anunțat câștigătorul meciului, Simina a părut extrem de fericită pentru victoria iubitului ei. Aceasta a luat pe toată lumea în brațe, avea ochii înlăcrimați și nu se mai putea opri din aplaudat.

Pe parcursul rundelor, aceasta s-a comportat ca un adevărat supporter, încurajându-l verbal pe Alex Bobicioiu: „Hai, Bobi!”. Aceasta a avut o stare de spirit foarte bună și a urmărit fiecare mișcare a celor doi adversari.

În urma luptei în ring, Alex Bobicioiu a fost transportat la ambulanță pentru a primi îngrijiri medicale. Se pare că Simina s-ar fi interesat de starea de sănătate a acestuia.

„Ei nu au fost prieteni'

La sfârșit, Simina a ținut să-și spună primele impresii despre lupta care s-a desfășurat în ring. Aceasta i-a urat gânduri bune fostului ei soț și a ținut să sublinieze că nici ea și nici Alex Bobicioiu nu îi poartă ura.

„Eu am avut încredere că o să câștige Bobi, nu vreau să fiu răutăcioasă, dar este el lângă mine și el este iubitul meu în prezent. El mă face fericită în fiecare zi. Nu îmi doresc să îl văd jos pe Alex, nu țin dușmănie. Îmi doresc să fie stabil, să fie bine pentru Dominic. Bobi este un bărbat foarte bun. Mi-a zis că nu îi place să îl vadă așa singur pe Zănoagă și îi e milă să dea în el.

Noi ne dorim să fim fericiți atât noi, cât și el și să nu creadă că eu sau Bobi îl urâm. Bobi niciodată nu vorbește urât de Alex. Ei nu au fost prieteni, ci doar cunoștințe. Îmi doresc ca Alex să fie cu oricine, iar acea femeie să aibă grijă și de Dominic și de el. Bobi chiar a zis că vrea să îl pună la pământ, să nu dea în el. Nu e un om rău, are respect față de copilul meu. Dominic când o să crească mare o să înțeleagă că a fost doar un sport”, a declarat Simina, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton