Simina de la Puterea Dragostei a pierdut un copil. Alex Zănoagă a povestit episodul nefericit: „Trebuia să avem gemeni, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Simina de la Puterea Dragostei a pierdut un copil. Simina Loica este o mamă fericită și trăiește, în prezent, o poveste de dragoste alături de Alex Babicoiu. Recent, fostul soț al brunetei a făcut o serie de declarații uluitoare despre momentul când aceasta a pierdut un copil. Iată ce declarații a făcut Alex Zănoagă despre acest episod nefericit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Frumoasa brunetă se află în plin proces de divorț de Alex Zănoagă. Cei doi au format un cuplu timp de 3 ani și au împreună un băiețel, pe Dominic. După mai multe tensiuni și certuri, aceștia au hotărât să meargă pe drumuri separate. Aceștia s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, însă, în luna mai, au anunțat că decizia este definitivă. La câteva luni de la despărțire, Alex Zănoagă a vorbit despre momentul când Simina Loica a pierdut un copil. Se pare că bruneta ar fi trebuit să aibă gemeni, însă s-a confruntat cu probleme în timpul sarcinii.

loica-1loica-1

Simina de la Puterea Dragostei a pierdut un copil. Fostul soț al brunetei a vorbit, deschis, despre aceste episod dureros. Acesta a mărturisit că i-ar fi plăcut să fie tată de gemeni.

Citește și: Alex Zănoagă a reacționat după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu:”El e tată, dar are alt copil”

Citește și: Simina Loica se mută din apartamentul în care a locuit cu Alex Zănoagă. Unde va sta, de acum:„Chiar sunt fericită'

Citește și: Cristina Șișcanu are ambii părinți internați în spital și nu-i poate vizita:„Nu am putut să fim împreună din cauza…'

Citește și: O mireasă din Tunisia a fost părăsită la altar din cauza soacrei!De ce a oprit nunta mama ginerelui

Simina de la Puterea Dragostei a pierdut un copil

Simina Loica a avut o sarcină gemelară, însă, în primele luni, s-a confruntat cu probleme și a pierdut unul dintre copii. Alex Zănoagă este cel care a povestit întregul episod, în cadrul unui interviu recent.

„Trebuia să avem gemeni, dar unul dintre ei s-a topit. S-a dizolvat, i-a curs sânge când eram la mare. Probabil că a stat în soare. Nu îmi amintesc exact la ce lună, era la început. În ziua aia am mers la spital și am auzit bătăile inimii lui Domi.

Deci era în primele luni. Mi-ar fi plăcut să am gemeni, m-aș fi obișnuit', a declarat Alex Zănoagă, potrivit wowbiz.ro.

„Eu am auzit din surse sigure că ei se cam ceartă'

Recent, Simina Loica a dezvăluit faptul că se mută din apartamentul în care a locuit cu Alex Zănoagă și că va sta la părinții ei. Aceasta a susținut că își dorește să aibă liniște, spațiu și să nu mai fie deranjată de nimeni.

În legătură cu relația dintre Simina și noul ei iubit, Alex Zănoagă a sugerat că aparențele înșeală și că, de fapt, cei doi ar avea parte de certuri în fiecare zi. Acesta a susținut că nu își dorește ca astfel de conflicte să se defășoare în fața copilului său, căci va fi nevoit să acționeze în consecință.

„Văd că o dați că sunt îndrăgostiți și că se înțeleg bine. Eu am auzit din surse sigure că ei se cam ceartă în fiecare zi. Măcar de se ceartă, să nu se certe în fața copilului meu, că dacă am auzit ceva că se ceartă de față cu el și lucrurile devin altfel, o să mă deranjeze și o să iau alte măsuri', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton