Silviu Mircescu va deveni tătic. Actorul a dezvăluit sexul bebelușului

.

Actorul Silviu Mircescu va deveni tătic, iar vestea a venit în urmă cu puțin timp. Iubita actorului este însărcinată și i-a dat marea veste într-un mod cu totul special.Actorul a aflat în direct, în platoul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars, Silviu sexul copilului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Silviu Mircescu este unul dintre cei mai apreciați tineri actori de la noi din țară. De-a lungul anilor a jucat în mai multe producții românești și chiar s-a lansat în muzică. Actorul are o piesă alături de Andreea Bălan și este prieten cu George Burcea.


Citește și: S-a pierdut cu firea! Ioniță de la Clejani, reacție violentă după ce Margherita ar fi agresat două femei pe Calea Victoriei


Actorul va deveni tătic pentru prima oară

 Iubita lui Silviu este însărcinată, iar actorul va deveni tătic pentru prima oară. Actorul a spus că este pregătit să-și întâmpine minunea.

‘Sunt foarte bine, sunt foarte ok. O să am băiat. Sunt bine, sunt deja pregătit. Aștept, în noiembrie se întâmplă. Mai e foarte foart puțin, dar sunt gata, sunt pregătit. Iubita mea e bine. La început a avut niște probleme, dar acum e ok. Am pregătit căruțul, pătuțul, tot’, a zis Silviu.


Citește și: Vali Bărbulescu și modelul Delia Tudose s-au despărțit, după 12 ani de relație.Apropiații i-au dat de gol

Cum a aflat că va fi tătic

În plus, Silviu a vorbit și despre momentul în care a aflat că va avea un băiețel. A avut mari emoții și nu conta prea mult sexul copilului. Chiar și așa, a presimțit de la început că va fi tată de băiat și nu-și mai încape în piele de mândrie.

‘Am avut niște emoții. La urma urmei, nu mă deranja dacă era fată sau băiat, dar na, emoția, momentul, toată lumea, să stai cu spatele, cu ochii închiși. Sincer să fiu, am presimțit că am băiat, jur. Adică nu-mi făceam probleme’, a mai spus actorul.


 Silviu se iubeşte cu Roxana Niculae, asistentă tv la matinalul de weekend de la Antena Stars.

Actorul Silviu Mircescu are 29 de ani şi deşi până acum a jucat cu succes pe scena Teatrului Naţional, el a acceptat fără să stea pe gânduri propunerea Antena 1 de participa la Ultimul trib.

‘Am observat că am început sã exagerez cu mâncarea în ultima perioadă, ca să am de unde să dau jos. Habar nu am ce mă așteptă! Psihic sunt ok, sunt ambițios, știu că pot să fac față, dar am emoții pentru că merg într-un loc în care nu am mai fost, unde cultura, plantele, animalele, toate sunt complet diferite! Mi s-a mai întâmplat până acum să am o zi de filmări în care să uit pur și simplu să mănânc, dar pe de altă parte, e drept că nu am mai fost niciodată undeva să nu am o cazare decentă, mâncare sau să nu pot să fac un duș’,  a mărturisit Silviu.


Citește și: Tatăl Giuliei Nahmany de la Ferma a murit în Israel!Vedeta nu poate participa la înmormântare

Actorul este pasionat de baschet, dar și de tatuaje.