Silvana Rîciu a fostla un pas de moarte, în trecut: "Am ajuns la spital pe ultima sută de metri"

.

Silvana Rîciu a fost la un pas de moarte și a aflat acest lucru abia când și-a revenit pentru că familia nu a vrut să o sperie. Artista de muzică populară a ajuns la spital când era într-o stare deplorabilă, „pe ultima sută de metri”, cum spune chiar ea. Silvana Rîciu avea plămânii afectați în proporție de peste 75%.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Silvana Rîciu nu avea cunoștință că situația este gravă, în special pentru că era convinsă că a cotractat o banală răceală. După internare, medicii i-au transmis soțului ei că este într-o stare foarte gravă pentru că plămânii ei funcționau doar 25%, totul din cauza unui virus.

Silvana Rîciu a fost la un pas de moarte

Silvana Rîciu a fost la un pas de moarte din cauza unui virus, care i-a afectat grav plămânii. Crezând că este vorba doar despre o gripă, artista s-a tratat așa cum a știut și a ajuns la spital când starea ei era deplorabilă.


Am luat un virus, vreo două săptămâni am fost bolnavă, am crezut că e o gripă, o răceală, nu știam exact. M-am tratat, e adevărat, însă nu știam că am probleme cu plămânii.

Se pare că avusesem și în anii dinainte, fără ca eu să știu, niște probleme la plămâni, care din cauza virusului ăsta s-au agravat și am ajuns la spital într-un stadiu deplorabil, cumva pe ultima sută de metri.

Aveam plămânii afectați peste 75 la sută. Am stat cu oxigen zece zile internată, a fost foarte complicat‘, a dezvăluit Silvana Rîciu, în emisiunea Star News.


Citește și: Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, când l-a cucerit pe președintele Franței

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță romantică la Monte Carlo.Cum au fost surprinși

Citește și: Robert Turcescu se întoarce în televiziune.Ce emisiune va prezenta

Inițial, Silvana Rîciu nu a știut că este atât de grav bolnavă, la un pas de moarte

Silvana Rîciu a stat internată cu oxigen timp de zece zile, după ce a ajuns la spital în stare gravă, însă ea nu a știut că este atât de bolnavă. Medicii i-au spus, însă, soțului ei că șansele de vindecare sunt minime.


Medicii de la urgențe i-au spus soțului meu ‘Să vedem cum va răspunde în următoarele trei zile la tratament, dacă nu va răspunde să vă pregătiți de ceea ce este mai rău.

Eu n-am știut lucrul ăsta, adică nu mi-am imaginat că este atât de grav, însă nu puteam să respir deloc. Nu puteam să urc scări, nu puteam să merg decât câțiva pași fără să obsesc exagerat de mult‘, a mai spus artista.


Ce probleme de sănătate are Silvana Rîciu

Acum ceva timp, Silvana Rîciu a mai ajuns la spital de urgență, iar medicii i-au recomandat atunci odihnă și cât mai puțin stres.

Am fost sa fac un set analize la sange pentru ca in ultima luna m-am simtit foarte rau. Doctorita a zis…'hai fa si un EKG', desi mai facusem in trecut de atatea ori si nu aveam nici o problema. Mi s-au descoperit probleme la inima (extrasistole ventriculare).

Asta inseamna ca inima bate normal un timp si brusc se opreste, face o pauza… iar bate normal si iar face pauza respectiva. Mi s-a spus ca totul e pe fond emotional, ca e din cauza supararilor.


Mi s-a recomandat un tratament si pe langa asta… cei dragi sa ma menajeze, sa aiba grija de mine, sa nu mai supar, sa nu ma mai consum, sa nu mai pun tot la inima cum se spune, sa fiu fericita. Daca asta nu da rezultate va trebui sa mi se monteze un dispozitiv holter EKG pentru o zi ca sa mi se monitorizeze activitatea cardiaca si sa mi se dea un alt tratament’, a declarat cantareata de muzica populara atunci.