Sienna Miller şi Tom Sturridge, cel mai hot cuplu britanic!

 Adina Rosetti
.

Sienna Miller şi Tom Sturridge alcătuiesc cel mai hot cuplu britanic al momentului! Cei doi sunt aproape nedespărţiţi şi iau parte la cele mai importante evenimente de la Hollywood. Recent, cuplul a fost prezent la cea de-a 61-a ediţie a Premiilor Tony care au avut loc la Radio City Hall, din New York.

 

sienna_miller_0_625cedfaf9

 

Foto: PR

 

Tom, in varsta de 27 de ani a fost nominalizat pentru cea mai buna interpretare intr-un rol principal in piesa Orphans' de Lyle Kessler, in care mai joaca Alec Baldwin si Shia LaBeouf. El a fost sustinut de mama sa, Phoebe Nichols si de logodnica Sienna Miller.

Atat Sienna, cat si Tom au purtat tinute Burberry. Actrita a fost incantatoare intr-o rochie simpla cu drapaj in zona bustului, in nuanta piersicii. Ea a accesorizat tinuta cu pantofi nude si un accesoriu de par, cu pietre. Tom a fost elegant intr-un costum Burberry Tailoring negru, cravata bleumarin si pantofi din lac, apartinand renumitului brand britanic.

 

Vezi mai mult pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton