Sienna Miller si Rhys Ifans - Probleme in paradis

 Revista VIVA
.
Sienna MillerDaca acum cateva luni se vorbea despre o nunta (iminenta!) intre Sienna Miller si Rhys Ifans, acum lucrurile stau cu totul altfel.

Prietenii cuplului au facut diverse declaratii in presa, sustinand faptul ca Sienna si Rhys nu se mai inteleg. Motivul e simplu si aproape mereu acelasi: el e foarte posesiv, nu vrea ca ea sa socializeze cu foarte multa lume (nu de sex masculin cel putin), si e mereu cu ochii pe ea sa vada ce face si unde e.

Desigur, tinerei de numai 27 de ani nu-i place deloc acest comportament si chiar l-a comparat pe Rhys cu Jude Law, fostul ei iubit. Declaratia l-a enervat la culme pe actorul galez, care are pretentia ca este exact opusul „seducatorului de menajere'.

In plus, exact cand trec printr-o perioada mai delicata, Sienna si Rhys nici nu au timp sa-si rezolve problemele, intrucat sunt amandoi foarte ocupati cu diverse proiecte.

Urmeaza sa vedem daca vor ramane sau nu impreuna.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton