Sia suferă de o boală gravă şi extrem de rară. Cântăreaţa are dureri îngrozitoare: „Viaţa este a naibii de grea!”

 Dumba Gabriela
.

Veşti triste pentru fanii cântăreţei Sia. Artista a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară, sindromul Ehlers Danlos, şi a dezvăluit pe Twitter că se confruntă cu dureri îngrozitoare. Sia spune că a făcut public acest lucru pentru a încuraja şi alte persoane bolnave.

Sia suferă de o boală gravăSia suferă de o boală gravă

În vârstă de 43 de ani, Sia a scris într-un mesaj publicat pe Twitter: „Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun celor care suferiţi de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este a naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur'.

Sindromul Ehlers-Danlos afectează unul la 2.500 – 5.000 de indivizi și este cauzat de un defect în structura, producerea sau prelucrarea colagenului sau a proteinelor care interacţionează cu colagenul. Ca urmare, apar modificări în ţesutul conjunctiv; fragilitatea pielii şi instabilitatea articulară sunt rezultatul cantităţii reduse ori calităţii defectuoase a colagenului, scrie Mediafax.

În 2013, Sia a făcut public faptul că s-a luptat cu dependențe în trecut: medicamente care se dădeau pe bază de rețetă și alcool. Însă după ce a fost diagnosticată cu hipertiroidie, a reușit să scape de dependențe, iar în 2018 a celebrat opt ani de abstinență.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton