Shonka Dukureh, actrița din filmul Elvis, găsită moartă în casă, de unul dintre copii. Avea 44 de ani

.

Shonka Dukureh, actrița din filmul Elvis, găsită moartă în casă, la doar 44 de ani, chiar de unul dintre copiii săi. Shonka Dukureh a fost cântăreață de blues, iar în filmul Elvis i-a dat viață lui Willie Mae Big Mama. Vestea morții a fost confirmată de apropiați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Shonka Dukureh, actrița care a interpretat-o pe Willie Mae Thornton în recentul film lansat de Baz Luhrmann, Elvis, a încetat din viață în cursul zilei de joi, 21 iulie 2022, în casa ei din Nashville, Tennessee.

Shonka Dukureh, actrița din Elvis, găsită moartă în casă

Shonka Dukureh a fost găsită inconștientă de către unul dintre cei doi copii mici cu care locuia în apartamentul său din Nashville, Tennessee, a precizat Departamentul de Poliție Metropolitană din Nashville într-un comunicat.


Datele preliminare arată că artista a murit din cauze naturale. deși Shonka Dukureh avea doar 44 de ani.

Nu există suspiciuni privind comiterea unei infracțiuni, însă cauza morții va fi precizată cu exactitate abia după rezultatul autopsiei.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat:’Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut’

Citește și: Lorena Buhnici, reacție surprinzătoare după ce soțul ei a jignit femeile cu celulită și vergeturi.Ce a postat pe Instagram

Citește și: Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă:„Se lasă cu tremurat și lacrimi


Cine a fost cântăreața Shonka Dukureh

Shonka Dukureh o înfățișează pe Big Mama, o cântăreață de R&B, în filmul Elvis. Mai exact, este vorba de primul artist care a înregistrat piesa Hound Dog în februarie 1953. Trei ani mai târziu melodia era făcută celebră de renumitul Elvis Presley.

Melodia apare pe coloana sonoră a producției și în videoclipul piesei Vegas a formației Doja Cat. În plus, regretata cântăreață a cântat cu trupa americană în timpul festivalului de muzică Coachella din luna aprilie.


Shonka Dukureh a vorbit despre filmul Elvis, cu o săptămână înainte să moară

Shonka Dukureh a fost lăudată pentru prestația din filmul Elvis, despre care a vorbit chiar cu o săptămână înainte de a-și pierde viața. La momentul morții lucra la primul ei album integral de studio, un tribut adus genului blues.


„Recunoștința este locul în care trăiesc pentru că bunica, mama, familia m-au modelat și mi-au insuflat asta. Nu este o postură, sunt omul care recunoaște lucrurile bune.

Nu avem nicio garanție, dar atunci atunci când le întâlnim trebuie să avem recunoștință, recunoștința este singura pe care o putem exprima’, spunea actrița din Elvis, notează CNN, potrivit fanatik.ro.