Shiloh Jolie-Pitt – De o frumuseţe aparte, ea continuă să arate ca un băiat

.

Angelina Jolie, însoţită de 4 dintre copii săi, a fost surprinsă pe aeroportul din Los Angeles, întorcându-se din Cambodgia.

 


Maddox, Shiloh, Pax şi Zahara au crescut mult în ultima perioadă, dar Shiloh a fost cea care a atras cel mai mult atenţia.

 

La 9 ani, fetiţa blondă cu ochi albaştri şi trăsături superbe a apărut cu o tunsoare nouă, foarte scurtă şi specifică unui băiat.

 

În plus, ea continuă să se simtă mai bine îmbrăcată în haine de băieţi, lucru dovedit şi acum când a apărut îmbrăcată cu pantaloni scurţi, hanorac şi încălţată cu pantofi sport.

 

Shiloh şi-a exprimat în mai multe rânduri dorinţa de a fi strigată pe numele de John, iar Brad Pitt şi Angelina Jolie se conformeaza, fiind convinşi că este vorba doar de o perioadă prin care Shiloh trece şi în care simte influenţa fraţilor săi mai mari.


 

Prezentă în ultimul număr Vogue, Angelina a mărturisit că familia călătoreşte mult în Asia, Africa şi Europa, iar băieţii cei mari ştiu ca sunt născuţi în Asia de Sud-Est. Actriţa îşi doreşte însă ca ei să cunoască lucruri şi despre ţară Zaharei sau a ei, pentru ca familia să fie una unită.

 

Foto: Hepta