Brenda a terminat chimioterapia și începe să arate așa cum o știam | Imagini cu Shannen Doherty după lupta cu cancerul

 Alina Dan
.

Cancerul nu iartă pe nimeni. Nu își alege 'ținta', așa că pradă bolii au căzut, de-a lungul timpului, atât oameni simpli, cât și celebrități. În urmă cu trei ani, actrița Shannen Doherty, celebră pentru rolul Brenda din 'Beverly Hills', a primit cruda veste: are cancer mamar. Îndată a început tratamentul pentru această boală, iar, în aprilie anul trecut, cancerul a intrat în remisie. Acum Brenda a terminat chimioterapia și începe să își recapete frumusețea.

[gallery ids="2425678,2425679,2425680,2425681,2425682,2425683,2425684,2425685,2425686"]

Recent, Brenda a participat alături de un bun prieten, Chris Cortazzo, la cina privată Hublot de la Waldorf Astoria și a impresionat cu un aspect sănătos. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, ea a zâmbit pentru fotografii prezenți la eveniment și apoi s-a bucurat de restul serii.

Vedeta în vârstă de 46 de ani s-a luptat cu boala chiar dacă aceasta i se raspandise în oragnism și, că o adevărată învingătoare, a vrut să îi inspire și pe alți suferinzi să depășească obstacolele, oricât de grele ar părea ele.

În luna aprilie a lui 2017, Shannen a scris pe rețelele de socializare că boală a intrat în remisie. Din păcate însă, medicii au explicat că remisia este, de multe ori, prost înțeleasă de oameni. Conform Societățîi Române de Cancer, este o perioada în care cancerul răspunde la tratament și se află sub control. Când e completă, toate semnele și simptomele maladiei dispar, însă acest proces poate dura și câțiva ani până să poată fi considerată o vindecare.

Cu alte cuvinte, nu se știe încă sigur dacă Doherty a scăpat definitiv de cancerul mamar, însă actrița e hotărâtă să facă tot ce îi stă în putință pentru a ține la depărtare boală și a trăi o viață împăcată alături de cei dragi. Drept dovadă stă și ultima ei apariție publică.

FOTO: HEPTA 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton