Shakira şi Pique au căzut de acord în privinţa custodiei copiilor, după despărțire. Cât timp va petrece fostul fotbalist cu băieții lui

.

Shakira şi Pique au căzut de acord în privinţa custodiei copiilor, după despărțirea cu scandal. Cântăreața și fostul fotbalist au împreună doi băieți, Milan şi Sasha. Spre surprinderea multora, având în vedere „săgețile' pe care și le-au aruncat după separare, artista și sportivul s-au înțeles în ceea ce privește timpul pe care cei mici îl vor petrece cu fiecare dintre părinți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Shakira şi Pique au căzut de acord în privinţa custodiei copiilor, după despărțire. Cântăreața oroginară din Columbia și fostul fotbalist nu au fost niciodată căsătoriți, dar au împreună doi băieți. În ciuda separării cu scandal dintre cei doi adulți, aceștia au reușit să se înțeleagă referitor la timpul pe care Milan şi Sasha îl vor petrece cu fiecare în parte.

Shakira (46 de ani) a luat o decizie radicală după despărțirea de Pique. Starul internațional s-a mutat la Miami, împreună cu băieții săi, Milan și Sasha. Astfel, fostul fotbalist își va putea vizita copiii timp de 10 zile în fiecare lună. În pus, va putea să stea cu fiii săi la fiecare sărbătoare, mai exact Ziua Recunoştinţei, de Crăciun şi de Paşte.


Citește și: Ce relație are Gerard Pique cu copiii lui, după divorțul de Shakira: „Fiecare are responsabilitatea lui’. Milan și Sasha au rămas în grija mamei

Citește și: De ce a părăsit-o Gerard Pique, de fapt, pe Shakira: „E mai conservatoare, vrea să aibă totul sub control'. Ce îl lasă să facă noua iubită

Citește și: Dragoș Pătraru și-a retras emisiunea „Starea Nației’ de la Prima TV: „Am reziliat contractul pentru neplată’. Prima reacție a postului de televiziune


Citește și: „Plângeam când nu mă vedea nimeni'. Gabriela Prisăcariu a suferit de depresie după ce a născut

Shakira şi Pique au căzut de acord în privinţa custodiei copiilor, după despărțire

De asemenea, news.ro notează că, potrivit înțelegerii la care au ajuns Shakira și Pique, Milan şi Sasha vor petrece 70% din timp cu tatăl lor şi 30% cu mama lor, pe timpul verii.

Shakira și Pique au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lume. După o relație de mai bine de un deceniu, începută în 2010, aceștia s-au despărțit anul trecut, în 2022. În urma separării, cântăreața a hotărât să se mute Miami. Nu singură, ci alături de băieții săi, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani).


Shakira și cei doi copii au plecat din Barcelona în Miami, după ce a fost notificată de fostul socru să plece din casa în care a locuit cu Pique. Conform celor scrise de presa spaniolă, cântăreața ar fi primit notificarea după ce a interpretat piesa care îi vizează pe sportiv și noua lui iubită, în emisiunea de noapte a lui Jimmy Fallon, luna trecută, scrie Daily Mail.


Shakira, obligată de fostul socru să se mute din casa din Barcelona

Shakira a fost obligată de fostul socru să se mute din casa din Barcelona. Cântăreața se mutase în Barcelona pentru a-i fi alături lui Pique, însă după separare ea a decis să se întoarcă în America. În ciuda notificării pe care ar fi primit-o de la fostul ei socru, cântăreața nu a pomenit nimic despre ordinul de evacuare în mesajul ei din mediul online postat după ce a plecat din Spania. Acum, artista e pregătită de o nouă viață în Florida și e posibil să plece cu cei mici într-o vacanță, înainte să înceapă școala.


„M-am stabilit în Barcelona pentru a da stabilitate copiilor mei, aceeași stabilitate pe care o vom cauta în alt colț al planetei împreună cu prieteni și familie. Astăzi, vom începe un alt capitol pentru a ne găsi fericirea. Mulțumim tuturor pentru că ați navigat împreună cu mine pe aceste valuri în Barcelona, locul unde am învățat că prietenia este mai durabilă decât iubirea.

Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat acolo, mi-au șters lacrimile, m-au inspirat și m-au făcut să cresc. Vreau să mulțumesc publicului spaniol care m-a primit cu căldură și loialitate. Promit că ne vom vedea în curând’, a scris Shakira în mediul online, după ce a părăsit Spania.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!, Hepta