Shakira și Gerard Pique, fotografiați împreună la o zi după ce au confirmat că se despart: "Pentru bunăstarea copiilor noștri..."

.

Shakira și Gerard Pique au plecat împreună în Cehia, la câteva zile după ce au confirmat că se despart. Shakira și Gerard Pique au anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că, după 12 ani de relație, își spun adio, iar motivul anunțat de presa spaniolă este infidelitatea fotbalistului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Shakira și Gerard Pique, fotografiați împreună la o zi după ce au confirmat că se despart. În ciuda separării, Shakira și Gerard Pique au mers împreună în Cehia în ultimul weekend, la Hluboka. Iată ce au declarat despre acest episod neașteptat.

Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul despărțirii

Motivul deplasării în Cehia este susținerea fiului lor Milan, în vârstă de 9 ani, la un turneu de baseball care se desfășoară acolo. Shakira și Gerard Pique au decis să fie alături de cei doi copii ai lor în toate momentele importante, pentru ca despărțirea să nu-i afecteze.


Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere‘, a anunțat Shakira zilele trecute.

Shakira și Pique au fost fotografiați împreună în mașină, plecând din locuința lor din Barcelona, chiar înainte să-și confirme despărțirea.

Ulterior, la doar o zi după anunț, Shakira și Pique au mers alături de fiii lor, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani), în Republica Cehă, unde unul dintre băieți a participat în cadrul celui mai mare turneu de baseball din Europa pentru copii cu vârste sub 10 ani.


Citește și: Ce va face Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro de la Survivor:E momentul să…

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată în plin divorț:Nu-mi este frică nici de amenințări cu bătaia, nici de…

De ce s-au despărțit Shakira și Pique

Potrivit El Periodico, artista l-ar fi prins pe fotbalist cu o altă femeie. De câteva săptămâni, Pique ar locui singur într-un apartament în care „petrece zi și noapte și se dezlănțuie cu colegii de club’.


„E o blondă de 20 de ani, studentă, lucrează ca hostess în Barcelona’, mai relatează jurnaliștii spanioli.

Cea mai recentă piesă a Shakirei conține versuri care fac referire la infidelitate.

„Ca să te completez, m-am sfărâmat în bucățele. Lumea m-a avertizat, dar nu am băgat-o în seamă / Am realizat că ești fals, asta e picătura care a umplut paharul / Nu-mi spune mie că îți pare rău / Poate pare că ești sincer, dar eu te cunosc și știu că minți’, redau versurile piesei „Te Felicito’.


De ce nu s-au căsătorit Shakira și Pique în 12 ani de relație

Shakira, cât și Gerard sunt născuți pe data de 2 februarie, însă la 10 ani diferență. Shakira a împlinit anul acesta 45 de ani, în timp ce Pique a împlinit 35.


Perechea s-a cunoscut în 2010, la filmările videoclipului artistei, „Waka Waka’, piesă care a fost imnul Campionatului Mondial de Fotbal din acel an. Artista și sportivul și-au confirmat relația anul următor, în 2011.

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui’, declara în trecut artista, potrivit unica.ro.


„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile.

Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult’, mai spunea Shakira atunci.

Răsturnare de situație: „N-a fost vorba despre infidelidate!' Shakira și Pique ar fi avut o „relație deschisă'


Conform jurnalistului Jose Antonio Aviles, citat de Marca, decizia de a anunța despărțirea în presă i-a aparținut în exclusivitate Shakirei, iar Gerard Pique a fost extrem de surprins în momentul în care a apărut comunicatul.

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira. „, a afirmat Jose Antonio Aviles, conform sursei citate.

Mai mult de atât, același jurnalist susține că Shakira și Pique făcuseră o înțelegere conform căreia au o „relație deschisă'. 


„În urmă cu 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul ‘tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau, dar în public o să rămânem un cuplu. „, a mai afirmat Jose Antonio Aviles.

Afirmațiile jurnalistului sunt total surprinzătoare și duc la o răsturnare de situație, în condițiile în care presa din Spania a avansat în ultima săptămână varianta că Shakira a decis să se despartă de Gerard Pique din cauza infidelității.

foto: Foto: Twitter@ItsAWagWagWorld, Profimedia, Hepta