Shakira - O nouă fotografie cu iubitul şi fiul ei cel mic face senzaţie

 Florentina Liutic
.

Shakira formează alături de Gerard Pique o familie minunată, cei doi având împreună doi băieţi: Milan şi Sasha. Din când în când, artista publică imagini cu familia ei, spre marea încântare a fanilor ei de pe Facebook sau Instagram.

 

gerard

 

O fotografie cu Gerard Pique şi Sasha, postată recent de Shakira, a reuşit să trezească simpatia tuturor.

 

Aflat în braţele tatălui său, Sasha râde fericit, în timp ce fotbalistul Barcelonei îşi sărută fiul pe obraz. Micuţul va împlini în curând 1 an, iar Gerard profită de timpul liber din această perioadă pentru a fi alături de familia lui.

 

Shakira şi-a dorit mult o familie, însă a mărturisit că nu este deloc uşor să fii mamă. „Este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le-am făcut în viaţa mea. Am cântat în faţa unor spectatori foarte diferiţi, am întâlnit lideri mondiali, dar nimic nu m-a făcut să fiu atât de încrezătoare precum rolul de mamă. În fiecare zi, mă întreb dacă mă descurc bine. Vreau doar să fiu din ce în ce mai buna în această postură, cea mai dificilă'.

 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton