Shakira- Concert in India

.

Shakira- Concert in India

Shakira- Concert in India


Cantareata latino-americana, castigatoare a numeroase premii Grammy a sustinut primul sau concert in India, duminica seara.

Shakira se afla in turneu mondial pentru a-si promova albumul „Oral Fixation Vol. 2'. La Mumbai au rasunat astfel ritmurile incitante ale pieselor devenite deja hituri: „Hips dont lie', „Dont bother' and „Illegal'.

„Iubesc India si oamenii de aici. Am o multime de fani in India si imi plac cultura si mancarea acestei tari' le-a marturisit Shakira reporterilor. Cantareata ardea de nerabdare sa vina seara concertului.


Renumita pentru dansul ultra-provocator din solduri, dar si pentru vocea deosebit de puternica, Shakira s-a cazat in apartamentul prezidential al unui hotel exclusivist din Mumbai.

Starul pop a mancat fructele sale exotice preferate- papaya din Hawaii, piersici si prune din Dubai si struguri din Australia.

Shakira, care a castigat premiul Grammy atat in 2001, cat si in 2003, a monopolizat premiile Grammy la sectiunea latino de anul acesta. Cantareata originara din Columbia a intrat in posesia a patru trofee, inclusiv pentru albumul anului, cu „Fijacion Oral Vol. 1'.


de Florentina Liutic; Foto: arhiva Edipresse.