Presa spaniolă scrie că Shakira ar avea un nou iubit: „Se întâlnesc deja de patru luni”. Artista se mută în SUA cu copiii

.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit de aproape un an, după episodul de infidelitate din partea fostului fundaș al Barcelonei. La sfârșitul lunii ianuarie, fotbalistul și-a oficializat relația cu noua lui iubită, Clara Chia Marti, imediat după ce artista columbiană a lansat o nouă piesă în care îl ironizează. La rândul ei, Shakira ar avea o relație care durează de patru luni, după cum scrie presa spaniolă. Iată ce zvonuri au apărut cu privire la viața sentimentă a cântăreței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație. Starul Barcelonei a avut o relație extraconjugală cu Clara Chia Marti, între cei doi existând o diferență de vârstă de peste 10 ani. Chiar și așa, cei doi și-au oficializat relația, s-au mutat împreună și nu se mai feresc de „ochii presei’. Recent, Gerard Pique a susținut că despărțirea de Shakira nu l-a îndepărtat de copiii lui și nu se dezice de responsabilitățile unui părinte. Încă de la începutul lunii ianuarie, Shakira trebuia să se mute cu copiii în SUA, însă a renunțat la acest plan din cauza sănătății precare a tatălui ei.


Potrivit presei spaniole, se pare că mutarea Shakirei în Statele Unite ale Americii este preconizată la începutul lunii aprilie. Pe lângă faptul că artista își dorește o viață nouă pentru ea și cei doi copii, se pare că decizia ei ar avea legătură și cu un bărbat pe care l-a cunoscut de câteva luni.

Citește și: Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira: „Am avut o relație apropiată mereu…'


Citește și: Shakira a fost fotografiată când plânge, într-un mall din New York. Cine a consolat-o

Citește și: Cum ne afectează ora de vară și ce putem face să scăpăm de neplăceri

Citește și: Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu a mai postat imagini cu fiica sa, Zenaida: „Simțeam încărcătura negativă…'

Presa spaniolă scrie că Shakira ar avea un nou iubit


La aproape un an de la despărțirea de Gerard Pique, Shakira are un nou iubit, după cum relatează presa spaniolă. Bărbatul locuiește în Miami și se zvonește că acesta ar fi motivul pentru care artista se grăbește să se mute în Statele Unite ale Americii, alături de cei doi copii.

„Se pare că artista columbiană și-ar fi găsit liniștea în brațele unui bărbat misterios pe care l-ar fi cunoscut în Miami. Cei doi se întâlnesc deja de patru luni’, scriu jurnaliștii spanioli, fără să ofere alte detalii, potrivit Daily Mail.


Deocamdată, nu se cunoaște niciun detaliu despre bărbatul care a apărut în viața artistei, mai ales că, în ultima vreme, Shakira a preferat să nu discute nici despre mutarea din Spania, nici despre alte schimbări din viața ei.


Când se mută Shakira în SUA

Shakira plănuia să se mute în SUA la sfârșitul lunii ianuarie, însă și-a schimbat planurile din cauza sănătății precare a tatălui ei. În vârstă de 91 de ani, William Mebarak Chadid se confruntă cu multiple probleme de sănătate și este internat într-o clinică din Barcelona încă din luna iunie a anului trecut. Cu toatea acestea, presa spaniolă scrie că Shakira se va muta în SUA la începutul lunii aprilie, alături de cei doi copii.

„Shakira plănuiește să se mute în SUA pe 1 aprilie. Dacă totul va funcționa așa cum trebuie, ea și copiii vor pleca pe data respectivă’, a precizat jurnalista Laura Fa, care a citat surse din apropierea cântăreței.

Sursa foto: Arhiva Viva!