Shakira are probleme cu FISCUL spaniol pentru o datorie colosală

 Alina Dan
.

Sfârșitul de an nu este tocmai favorabil cântăreței de origine columbiană. Shakira are probleme cu autoritățile spaniole pentru o datorie de 14 milioane de euro pe care ar fi acumulat-o în perioada 2012 – 2014. Care a fost reacția artistei la aflarea acestei vești?

Parchetul a informat-o pe cântăreaţă că a finalizat ancheta în acest caz şi că nu va închide dosarul, ceea ce înseamnă că va depune o plângere formală împotriva sa, scrie Agerpres.

Conform procurorilor, fiscul o acuză pe Shakira că nu şi-a plătit impozitele în Spania în perioada în care a fost rezidentă în această ţară, între 2011 şi 2014. Cântăreaţa este anchetată pentru perioada 2012 – 2014 pentru că faptele din 2011 s-au prescris.

În mod oficial, alături de judecătorul lui FC Barcelona Gerard Piqué din 2011, Shakira, 41 de ani, are împreună cu acesta doi copii şi şi-a transferat rezidenţa fiscală în Spania în 2015.

Shakira reacționează însă prin intermediul avocaților săi și explică faptul că, deși rezidența sa fiscală este în Spania, ea nu a locuit pe teritoriul spaniol mai mult de 6 luni în perioada la care se face referire.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton