Shakira, alături de băieţii ei, într-o fotografie adorabilă

.

Shakira este una dintre cele mai apreciate cântăreţe, însă dincolo de cariera ei fabuloasă, ea are o familie minunată. Alături de fotbalistul Gerard Pique, Shakira a reuşit să-şi întemeieze căminul mult visat şi a devenit mamă de 2 ori.

 


 

Milan si Sasha, cei doi băieţi ai ei, sunt cele mai dragi fiinţe din viaţa Shakirei, lucru evident şi în ultima fotografie postată de artistă.

 

Aceasta îşi ţine cu mare drag băieţii în braţe şi nimic nu pare să mai conteze în afară de dragostea care îi leagă. Milan are 2 ani şi 10 luni, iar Sasha 10 luni, iar cei doi sunt absolut adorabili, purtând ţinute asemănătoare.

 

În timp ce Milan pare să fi moştenit trăsăturile mamei sale, Sasha este copia fidela a tatălui său. Cei doi băieţi sunt atraşi încă de acum de fotbal, Shakira ducându-i pe stadion ori de câte ori are ocazia ca să-şi vadă tatăl jucând.


 

Shakira şi Gerard Pique, cu 10 ani mai tânăr, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, cei doi cunoscându-se în timpul Cupei Mondiale din Africa de Sud din 2010. Între ei a fost un adevărat coup de foudre, iar relaţia a fost confirmată în 2011.

 

Foto: Facebook