Sfaturile lui Cindy Crawford pentru fiica ei, Kaia, care vrea să devină fotomodel

 Oana Tonca
.

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, a intrat deja în lumea modellingului și are numai 13 ani. Bruneta, care seamănă izbitor de bine cu mama ei,  a pozat pentru mai multe reviste, inclusiv prestigioasa Vogue.

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford

Cindy e încântată că fiica ei îi calcă pe urme, dar are câteva sfaturi pentru ea și, de ce nu, pentru toate adolescentele care vor să devină fotomodele cunoscute.

Cindy Crawford si Kaya

În zilele noastre toată lumea se așteaptă ca fotomodele să fie atât de slabe, încât mi-e teamă pentru Kaia, deoarece eu nu am avut niciodată o constituție de femeie slabă și nici ea nu are', a spus Cindy într-un interviu oferit revistei Net-a-Porter. Sfatul celebrului model este ca fiica ei, Kaia Gerber, să se bucure de carbohidrați cât mai poate, cât îi permite vârsta, deoarece în curând o să trebuiască să fie foarte atentă cu tot ce mănâncă, dacă vrea să-și păstreze silueta și să aibă o carieră în modelling.

 

'Kaia se transformă într-o femeie atât de frumoasă și vreau să o las să aibă succes. E mult mai înțeleaptă decât eram eu la vârsta ei', a mai spus Cindy.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton