Sfaturi de nutriţie de la Carmen Negoiţă

 Florentina Liutic
.

Adepta unui stil de viață sănătos, Carmen Negoiță ne-a spus care este cea mai mare greșeală pe care părinții o fac în alimentația copiilor.

 

Carmen-Negoita-4

 

De când s-a specializat în alimentația raw-vegană, Carmen Negoiță acordă o foarte mare importanță produselor naturale. Iar principiile sale alimentare pot fi introduse cu succes și în alimentația copiilor.

 

Care este cel mai sănătos aliment, cel pe care îl consumi în fiecare zi?

Apa este cel mai important aliment. Ne ajută să ne curățăm organismul, să ne hidratăm și, de ce nu, uneori ne umple chiar și stomacul oferindu-ne senzația de sațietate.

 

Care e cea mai mare greșeală pe care părinții din România o fac în alimentația copiilor? 

Cred că nu știu să înlocuiască proteina animală și foarte mulți părinți le dau carne în exces copiilor ca să „crească mari”. Am auzit destul de des expresia „nu este masă fară cărniță”.

 

Carmen-Negoita-7

 

O rețetă de suc sănătos pe care o recomanzi.

Dacă vreți sănătos, fără fructoză și fără limită de consum este sucul verde, realizat din toate frunzele verzi care vă plac și puțin suc de mere și de lămâie pentru un gust mai bun. Este alcalinizant, detoxifiant, energizant.

 

Adina Vilcea, Foto: PR

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton