Sese și Giovana de la Mireasa au devenit părinți. Prima imagine cu fiica lor: „Cea mai frumoasă zi din viața noastră”

 Ifrim Georgiana
.

Sese și Giovana de la Mireasa au devenit părinți. Sese și Giovana sunt câștigătorii celui de-al cincilea sezon al emisiunii Mireasa. În luna decembrie, cei doi tineri au anunțat că vor deveni părinți, chiar în ziua când au împlinit 7 luni de la cererea în căsătorie. Ei bine, pe 22 mai 2023, Giovana a adus-o pe lume pe fiica lor și a postat prima imagine cu aceasta. Iată ce mesaj emoționant în dreptul fotografiei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sese și Giovana de la Mireasa au devenit părinți. Giovana și Sese s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 5, acolo unde și-au unit destinele pentru totdeauna. Cei doi au fost desemnați câștigătorii emisiunii matrimoniale și au plecat acasă cu premiul în valoare de  40.000 de euro. În luna decembrie, foștii concurenți de la Antena 1 au anunțat că urmează să devină părinți, dezvăluind, tot atunci, și sexul copilului.

se11se11

Cei doi concurenți de la „Mireasa' s-au căsătorit în anul 2022, în finala emisiunii de la Antena 1. Cererea în căsătorie a avut loc la mare, pe un yacht. În ultimele ediții ale show-ului matrimonial, aceștia își făceau planuri pentru o viață împreună, ba chiar alegeau numele copilului, iar la câteva luni de la încheierea filmărilor, au anunțat că vor deveni o familie.

Citește și: Giovana și Sese de la Mireasa vor deveni părinți. Ce sex are copilul: „Vom avea…”

Citește și: Ce părere are Gabriela Cristea despre Giovana și Sese, câștigătorii Mireasa: „Mi se par foarte…'

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Daniel Dragomir a fost eliminat din competiție

Citește și: Cele mai dramatice eliminări de la Survivor România. Ce concurenți au fost descalificați: „O greșeală să vin aici / Nu mai intru pe niciun traseu”

Sese și Giovana de la Mireasa au devenit părinți

Pe rețelele de socializare, Sese și Giovana de la „Mireasa' au anunțat că au devenit părinți. Aceștia au publicat prima imagine cu fetița lor, însă i-au acoperit chipul. În fotografie fostul concurent a fost surprins în timp ce-și ține copilul nou-născut în brațe, vizbil emoționat în acele clipe.

„Cea mai frumoasă zi din viața noastră. Pe 22.05.2023 a venit să își întâlnească părinții fetița noastră frumoasă și sănătoasă. Am cele mai frumoase și puternice fete, sunt foarte mândru de ele. Vă iubesc mult, fetele mele!', a scris Sese pe Instagram.

Ce nume au ales Sese și Giovana pentru fiica lor și când are loc botezul

Înainte de a deveni părinți, Sese și Giovana au dezvăluit numele ales pentru copilul lor. „Hurrem' provine din limba turcă și înseamnă „nostimă, veselă, prietenoasă și norocoasă', iar Selina este derivat de la „Selena', zeița lunii.

„Nu am vrut să-l divulg. O s-o cheme Hurem Selina',  a spus Giovana.

Cât despre botezul fiicei lor, Sese a adăugat: „Ne-am gândit și la botez, nu știm exact data, probabil început de septembrie, să vedem și noi. Am fost să vorbim pentru biserică, dar nu fac încă programări deoarece nu e născut copilul. În funcție de cum vom programa la biserică, vom căuta după și sala pentru petrecere. Ne-am gândit cum o să fie, nu foarte pompos, arcadă cu animăluțe am vrea, să fie totul colorat'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton