Serghei Mizil, despre scandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie: "Fata lor de 5 ani m-a întrebat..."

.

Serghei Mizil intervine în scandalul dintre nepoata lui și Marian Vanghelie, după ce Oana și-a acuzat soțul că a bătut-o. Serghei susține că totul este o exagerare și a dezvăluit că toată lumea îl întreabă acum pe el despre acest scandal, inclusiv fiica de cinci ani a soților Vanghelie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În timp ce fostul primar, Marian Vanghelie susține că a fost doar o ceartă aprinsă, soția îl acuză de violențe și Poliția chiar a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva politicianului. Serghei Mizil, unchiul Oanei Mizil, merge pe varianta lui Vanghelie și nu crede că acesta și-a bătut soția.


Serghei Mizil a dezvăluit că până și fetița de cinci ani a Oanei Mizil și a lui Marian Vanghelie l-a întrebat despre acest scandal.

„M-am intors acasa la 9.00 dimineata de la o petrecere si de atunci numai asta aud, in sus si in jos. Pana si Maria, fata de cinci a Oanei m-a intrebat despre asta. Nu e niciun incident. Oamenii se mai cearta, nu stiu. Dar Oana e acasa, langa copilul ei. Ce vreti sa va spun, ca i-au taiat capul si i-au pus in loc capul meu?’, a declarat Serghei Mizil pentru playtech.ro.


Pe de altă parte, și Mădălin Voicu, nașul de cununie al Oanei Mizil, a intervenit în această situație și a încercat să se lămurească despre ce s-a întâmplat.

„Am aflat si eu despre acest incident. Din cate am inteles a existat si o altercatie, dar nu cunosc amanunte. Am sunat-o pe Oana, dar nu mi-a raspuns. Voi incerca sa vorbeac cu fiecare dintre ei, in primul rand pentru a afla direct de la sursa despre ce e vorba si abia apoi voi comenta…repet, doresc sa vorbesc cu amandoi, mai intai cu Oana, apoi si cu Marian’, a declarat și Mădălin Voicu.


Citește și: Cum arată acum fetița cuplului Oana Mizil – Marian Vanghelie:e blondă și are ochi albaștri. Fotografie rară de familie

Citește și: De ce a divorțat Marian Vanghelie de prima soție:’A fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit…’

Citește și: Drama cântăreței Elena Pripas. A fost bătută și umilită de soț, timp de 12 ani:’Țineam copilul în brațe ca să nu mă bată așa de tare’


Marian Vanghelie se apără

Marian Vanghelie face primele declarații după vestea că ar fi bătut-o pe Oana Mizil. Partenera politicianului ar fi ajuns la spital cu lovituri la nivelul feței și al brațului.

Politicianul a recunoscut că s-a certat cu partenera lui, motiv pentru care Oana Mizil ar fi avut probleme cu tensiunea și de aceea ar fi ajuns la spital.

Ne-am certat și din cauza cerții pe care am avut-o soției i s-a urcat tensiunea, are o problemă cu tensiuna și având o problemă cu tensiunea ne-am speriat. La un moment dat i se încleștase degetele și am chemat salvarea.


Am chemat salvarea, a luat-o salvarea și au dus-o la spital la Elias. Colegii care au venit au auzit că ne-am certat, am avut un dialog civilizat, eu i-am chemat pe oameni le-am zis că se întâmplă. Mi-a zis că să fiu atent că dacă doamna are probleme cu tensiunea. Evident, conform legii, spitalul a chemat poliția că așa e formula medico-legală când pe fond de ceartă se crează un incident se cheamă poliția, a spus Marian Vanghelie, potrivit spynews.ro.


Ordin de protecție pe numele lui Marian Vanghelie, după ce ar fi bătut-o pe Oana Mizil

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Se pare că în urma celor constatate, autoritățile ar fi emis un Ordin de Protecție Provizoriu împotriva fostului primar. Acest ordin ar urma să fie prezentat instanței pentru a fi prelungit pentru o perioadă de 30 de zile.

„La data de 24 iulie, în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.


Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate
spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au
sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în
familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul
de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor
de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis
Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate
, se arată într-un comunicat al Poliției.