Serena Williams a întors toate capetele cu outfiturile purtate la US Open

.

Revenită în activitatea competițională după nașterea fiicei sale, Serena Williams a întors toate capetele cu outfiturile purtate la US Open, ducând fashionul din tenis la un alt nivel.

 

Este, de departe, cea mai bună jucătoare din tenisul mondial din toate timpurile și, chiar dacă a devenit de curând mamă și a stat ceva timp departe de actvitatea competițională, Serena Williams mai are multe de demonstrat. Deocamdată, în noaptea de marți spre miercuri, faimoasa jucătoare s-a calificat în semifinalele ultimului Grand Slam al sezonului, US Open. Acest nu lucru nu este însă la fel de surprinzător ca ținutele pe care le-a purtat tenismena în timpul meciurilor. De data aceasta, Serena Williams a întors toate capetele cu outfiturile purtate la US Open, care au fost total neașteptate.

De la catsuit la tutu de balerină

La începutul săptămânii, Serena (36), deținătoare a 23 de titluri Grand Slam, a învins-o pe jucătoarea aflată pe locul 28 în clasament, Magada Linette, din Polonia, în primul ei slam de când a devenit mamă, victoria fiind una de rutină (6-4 6-0 ). Din acest punct de vedere, nu a fost o surpriză pentru nimeni, în schimb outfitul purtat de Serena i-a lăsat pe spectatori mască. După ce, ultima oară, a creat controverse cu un costum din latex care a făcut-o să semene mai degrabă cu Catwoman, lumea se aștepta ca tenismena să lovească din nou cu un outfit de prințesă războinică. Iată însă că Serena, care și-a a venit la stadionul Arthur Ashe purtând o jachetă bomber, de 900 de dolari, de culoare neagră, a intrat pe teren într-o ținută total neașteptată – sportiva a îmbrăcat un outfit cu unul dintre umeri dezgoliți, maro cu negru, iar în jos cu – țineți-vă bine! -, o fustiță din tul, ceea ce o făcea să arate ca o balerină din Lacul Lebedelor. O balerină supradimensionată, fiindcă Serena este un pachet de mușchi care cântărește 90 de kilograme și numai grațioasă nu este… Dar din fericire nu e balerină, ci cea mai bună tenismenă din lume, și chiar dacă are eleganța unui elefant aterizat într-un magazin de porțelanuri, Serena poate să arate fix cum vrea ea, nimic altceva nu mai contează când ai cel mai ucigător rever din lume.

Lebăda albă

Serena a purtat, de altfel, același gen de ținută, și cu o zi înainte, doar că într-o culoare mai deschisă, un lila pal, cu alb la tutu, în meciul cu Kaia Kanepi, însă outfitul negru, în valoare de 500 de dolari, a fost, după părerea unanimă, cel mai elegant. Este ușor să joci în el. Este cumva aerodinamic cu brațul acela gol. Te simți foarte bine în el. Da, în tutu este ușor să joc, pentru că am exersat înainte. A fost amuzant', a spus Serena la conferința de presă de după meci.

Dress code: Serena

Outfitul Serenei, creat pentru Nike de către Virgil Abloh, directorul artistic al diviziei masculine de la Louis Vuitton, unul dintre cele mai hot nume din fashion, a fost încununarea unei campanii perfecte de PR pentru sponsorul de articole sportive al Serenei. Mai întâi, a fost controversa creată de costumul din latex al brandului Nike purtat de Serena la Roland Garros, care a scandalizat multă lume, drept urmare oficialii competiției s-au grăbit să introducă un dress code, pentru prima dată în istoria competiției, așadar, de anul viitor, la Roland Garros vor exista niște restricții în privința ținutelor purtate de sportivi. Suntem siguri însă că Serena va fi și atunci un trendsetter, ca de obicei.

Costumul care a creat controverse la Roland Garros.Costumul care a creat controverse la Roland Garros.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton