Șerban Huidu a vrut să se împace cu Mihai Găinușă: "L-am sunat de cel puțin zece ori, dar..."

.

Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu-și mai vorbesc de ani buni, acesta din urmă retragându-se de la Cronica Cârcotașilor în 2014. Huidu a dezvăluit recent că a tot încercat să refacă prietenia cu Găinușă, dar fără succes, chiar și după ce l-a sunat de peste zece ori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


În 2014, Mihai Găinușă a ales să se retragă de la „Cronica Cârcotașilor’, după 14 ani de activitate. Retragerea lui a avut loc după un conflict pe care l-a avut cu colegul său de emisiune, Șerban Huidu fiind principalul motiv pentru care el a renunțat la show-ul de la Prima TV: „Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil’, spunea atunci Găinușă.

Recent, Șerban Huidu a mărturisit că el a încercat să se împace cu fostul său coleg și l-a sunat în urmă cu doi ani, atunci când emisiunea pe care au prezentat-o împreună aniversa 20 de ani. Mihai Găinușă nu i-a răspuns niciodată la telefon prezentatorului TV, chiar dacă acesta a tot insistat.


„În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori.

Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel de-al meu! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine!’, a declarat Șerban Huidu, pentru Impact.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a vrut să divorțeze după episodul cu Dan Alexa și Anamaria Prodan: „Nu mi-aș fi închipuit că poate să facă așa ceva’


Citește și: Laurențiu Reghecampf nu a știut că își va reînnoi jurămintele cu Anamaria Prodan, vara trecută: „Ca să mă aibă pe mine cumva la mână, dacă mâine plec

Citește și: Artistul Nane, despre perioada de burnout și depresie prin care a trecut:„Nu știam ce e

Șerban Huidu a vrut să se împace cu Mihai Găinușă

În luna decembrie a anului trecut, Mihai Găinușă a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde l-a caracterizat în câteva cuvinte pe Șerban Huidu.


„Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului’, a spus Mihai Găinușă atunci.

Cu ce se ocupă Mihai Găinușă în prezent

Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor’ a pus punct carierei în televiziune pe care o începuse în anul 1997, după mai multe discuții cu Șerban Huidu, prezentatorul cu care a făcut echipă la „Cronica Cârcotașilor’, de la Prima TV.


Mihai Găinușă a decis atunci să facă o schimbare radicală în viața profesională. A renunțat la show, la aparițiile televizate. Acum, acesta a revenit la o pasiune mai veche: radioul.

În prezent, Mihai Găinușă lucrează la Național FM. El are o emisiune în fiecare dimineață, de la 7.00 la 10.00, alături de Oana Paraschiv. Cei doi moderează emisiunea intitulată „Matinal efervescent’.