Şerban Copot scrie a doua carte pentru copii

 Florentina Liutic
.

Tată al unui băieţel, Şerban Copot lucrează deja la de-a doua carte pentru copii. Liderul trupei Animal X a debutat în postura de autor de cărți pentru copii la finele anului trecut, când a lansat Toi Patoi și Moș Crăciun'.

 

copot2

 

Am ajuns la o treime din cum cred că va arăta cartea la final. Am idei pentru trei cărți și un scenariu de film, dar încerc să o iau încet. Necesită foarte mult timp și puținul care îmi rămâne trebuie să-l împart cu cel mic. Tedi (n.n. fiul său) are foarte mare grijă să nu cumva să iasă în dezavantaj', spune Șerban.

 

Acesta şi-a descoperit pasiunea pentru scris o dată cu venirea pe lume a fiului său, Tedi. N-am făcut nici un curs, pur și simplu am început să scriu ceea ce îmi imaginam eu că le-ar plăcea celor mici să citească sau să le fie citit', mai spune el.

 

Şerban nu scrie pe computer sau pe tabletă, deși a încercat, ci pe… hârtie. Mi se pare mult mai sterilă pagina de word față de cea de hârtie, și parcă ai altă satisfacție când pui mâna pe manuscris. Încă nu sunt hotărât, dar cred că o să mă reîntorc la caietele mele studențești', conchide Șerban Copot.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton