Șerban Copoț a răbufnit după ce a fost criticat că are mulți copii: „Tac de prea mult timp. O societate bolnavă...”

.

Șerban Copoț a răbufnit după ce a fost criticat că are mulți copii. Pe rețelele de socializare, fostul membru al formației „Animal X' a scris un „mesaj de revoltă', dedicat celor care l-au judecat pentru faptul că are o familie numeroasă. Prezentatorul a mărturisind că este privit ca „un ciudat' și simte că este marginalizat pe baza acestui criteriu. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Șerban Copoț a răbufnit după ce a fost criticat că are mulți copii. Șerban Copoț și soția lui, Roxana, formează un cuplu de aproximativ 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și sunt părinții a trei copii – Tudor (11 ani), Alex (6 ani) și Ada-Noelle (2 ani). Recent, pe contul său de Facebook, vedeta de televizune a postat un mesaj de „revoltă’, după cum l-a claisificat el însuși. Acesta a susținut că a fost criticat pentru faptul că are o familie numeroasă, susținând că oamenii din jurul lui manifestă dispreț față de ceea ce este „normal’ sau „banal’.


Șerban Copoț a răbufnit după ce a fost criticat că are mulți copii. În aceeași postare, prezentatorul a suținut că a fost criticat pentru că își dedică cea mai mare parte a timpului familiei. Acesta este de părere că a fost marginalizat pentru că preferă o viață liniștită și simplă.

Citește și: Șerban Copoț, soția și cei trei copii, diagnosticați cu COVID-19:„Febră foarte mare’. Cum se simt acum


Citește și: Cu ce se ocupa Șerban Copoț, înainte să devină celebru. Cum l-a afectat Securitatea:„Am văzut faţa cu adevărat hidoasă a comunismului’ / EXCLUSIV

Citește și: Actorul român Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur:'A fost o experiență incredibilă'

Citește și: Simona Gherghe, după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Mireasa:'Am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele'


Șerban Copoț a răbufnit după ce a fost criticat că are mulți copii

Fostul membru al trupei „Animal X’ a mărturisit că îi înțelege pe cei care preferă să-și trăiască viața fără obligații familiale, însă nu poate fi de acord cu cei care îl critică pentru faptul că are copii.

„Hai să vă mai plictisesc cu un text de-al meu pe revoltă. Aud din ce in ce mai des pe lângă mine: „Copii? De ce ai făcut, măh, copii? Hai, zi, nu-i aşa că e greu? Şi tu când te mai distrezi? Ce?!? Nu mai faci ce vrei? What? Da eu vreau să văd lumea, frate! Să fiu liber! Ok, omule! Dar daca eşti aşa fericit cu alegerile tale de ce mă priveşti pieziş? Noi ăştia cu copii mai mulți, şi, culmea, toți la aceeaşi adresă, suntem puşi sub o lupă aparte, de old-school, de – ăia cu puradei’, și-a început Șerban Copoț mesajul.


„De unde atâta dispreț pentru normal, banal sau linişte?’

Șerban Copoț a susținut că ajunge să fie stigmatizat pentru faptul că preferă să ducă o viață liniștită. Acesta a sesizat că tot mai mulți oameni ajung să disprețuiască ceea ce este „normal’ sau „banal’.

„Ajung uşor-uşor să fiu privit ca un ciudat. Poate sunt, dar când mă uit la viața părinților mei parcă nu mai sunt eu ciudatul. De unde atâta dispreț pentru normal, banal sau linişte? Este normal să evoluezi, să vrei mai mult de la tine, dar asta presupune, în primul rând, să evoluezi spiritual, intelectual, să îmbrățişezi lucrurile pe care adolescența ți le desena în culori bizare.


Pentru că asta înseamnă maturizare în mintea mea. Poate înseamnă şi alte lucruri, în mod evident, dar nu cred că înseamnă promiscuitate, superioritate, operații estetice după filtrele Instagram sau satisfacție din umilirea cuiva’, a continuat acesta.


„Nu ne mai judecați’

Șerban Copoț a descris societatea din ziua de astăzi. Acesta este de părere că tot mai mulți oameni sunt atrași în goana după bani și expunerea unei vieți perfecte pe rețelele de socializare.

„Tac de prea mult timp, şi în tot acest timp copiii îmi cresc într-un oraş bolnav. Într-o societate bolnavă după acest mult-slăvit EU! SELFIE! Totul este despre noi şi viețile noastre superbe. Bani mulți, cu orice preț! Succes peste noapte! CRIPTO-ŞMECHERII! Dat din buric, şi trăit în opulență pe rate. Nu ne mai judecați şi nu vă mai flenduriți succesul colosal în fața noastră pentru că pentru noi nu înseamnă ABSOLUT nimic.


Te-ai gândit că poate mie îmi place viața simplă, cu puradei, cu greşelile şi prostiile mele? Nu vreau să trăiesc postările nimănui şi nu vreau sa impresionez pe nimeni cu nimic. Aa!! Ştii de ce postez poze cu familia pe Insta şi Fb? Pt că nu am bani de dat pe Cloud şi ăştia mi le țin gratis aici’, a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook