Sensy și iubitul ei s-au căsătorit: „Am renunțat la dorințele pe care le aveam”

.

Sensy și iubitul ei s-au căsătorit. Astăzi, 30 septembrie, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' și partenerul ei de viață au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă. Proaspăta soție a făcut primele declarații despre cea mai importantă zi din viața sa, susținând că pregătirile nu s-au desfășurat așa cum și-a propus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


De mai bine de șase ani, Sensy formează un cuplu cu actualul său soț. Aceasta a fost întotdeauna discretă cu privire la latura sentimentală și nu a postat, în mediul online, imagini cu partenerul său de viață. Explicația a oferit-o chiar ea, susținând că preferă să-și trăiască povestea de dragoste în afara rețelelor de socializare. Astăzi, cei doi au devenit oficial soț și soție, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!’ a făcut câteva dezvăluiri despre marele eveniment.


Sensy și iubitul ei s-au căsătorit. Vedeta a susținut că nu a reușit să-și atingă toate obiectivele cu privire la organizarea nunții și că a suferit mai multe dezamăgiri provocate de oamenii cu care a lucrat. Iată declarațiile acesteia!

Citește și: Cine este Sensy de la Bravo, ai stil!și cu ce se ocupă

Citește și: Sensy vrea să plece de la Bravo, ai stil!:'Nu este locul meu aici'


Citește și: Cum se înțelege Cabral cu Inoke, fiica lui cea mare:'Tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic'

Citește și: Gina Bradea s-a operat de urgență. Ce probleme de sănătate are celebra bucătăreasă:'Rugați-vă pentru mine'

Sensy și iubitul ei s-au căsătorit

Astăzi, 30 septembrie, a avut loc cununia civilă a cuplului. Sensy a făcut câteva declarații despre modul în care s-a pregătit pentru această zi, mărturisind că lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit.


„Am mai renunțat pentru că nu făceam față, am mai renunțat la dorințele pe care le aveam pentru acest eveniment. Mi-am dat seama că nu pot să le fac pentru că sunt prea multe, și sunt prea mică și sunt un singur om. Am renunțat, n-o să îmi pare rău cred c-o să iasă bine.

Noi mergem foarte des la evenimente și avem în cap niște lucruri care ne binedispun. Mi-ar fi plăcut pentru invitații mei să am mai multe surprize. Am câteva, însă mi-ar fi plăcut mai multe. Foarte greu să lucrezi cu oamenii, foarte multe dezamăgiri. Am început să nu mai am așteptări de la oameni’, a declarat Sensy la Antena Stars.


Nunta va avea loc anul viitor

Nunta celor doi a fost programată în luna mai a anului viitor. Viitoarea mireasă a făcut câteva declarații despre ținutele pe care și-a propus să le poarte în ziua cea mare.


„Pantofii au costat cât un salariu, dar am zis că fără acești pantofi eu nu fac nuntă, pentru că sunt visul oricărei mirese. Am dat pe ei 4.000 de lei. Sunt foarte frumoși, sunt aurii, și am ales ceva care să mă facă să-i port. Voi avea două ținute: un costum la starea civilă, atunci când vom spune „DA’ și vom semna, și apoi o rochiță pe seară, la petrecere’, a declarat Sensy la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook