Selena Gomez: Un nou record pe Instagram

 Ion Bianca
.

Selena Gomez a reușit un nou record în social media, mai exact pe Instagram. Cântăreața a atins 110 milioane de urmăritori, fiind astfel una din cele mai influente și urmărite persoane de pe platformele digitale.

 

Selena Gomez este cea mai expusă persoană publică însă și cea mai urmărită pe conturile de socializare. Pe parcursul zilei de ieri, cântăreața a ajuns la 110 milioane de fani pe Instagram.

Selena este recunoscătoare dar și împlinită cu noua realizare și bineînțeles, pentru a marca această ocazie memorabilă,  a postat o fotografie pe Instagram.

 

 

 

„Vă mulțumesc  Familie pentu 110. Promit că voi continua să prețuiesc totul și că voi fi activă, fiind sinceră cu voi, dar cel mai important să știți că fiecare dintre voi mi-ați schimbat viața. Vă sunt foarte recunoscătoare!” a scris Selena în descrierea fotografiei.

 

 

Nu este greu să ne dăm seama de ce Selena este atât de apreciată. Pe lângă faptul că este o cântăreață talentată și extrem de carismatică, a reușit să arate cât de puternică este în ciuda diagnosticului pe care îl are și cu care se luptă de ceva vreme: lupus.

 

In acest an Selena Gomez este producătorul executiv al seriei 13 motive care va fi lansat în luna martie pe Netflix.

Tot ieri câtăreața a lansat o piesa It Aint Me', în colaborare cu celebrul Dj Kygo.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

 

 

 

 

 

Citește și: 

 

 

Selena Gomez – Cadou de 30.000 de dolari pentru The Weekend

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton