Selena Gomez, super sexy în costum de baie! Artista s-a îngrășat câteva kilograme bune, dar fanii o plac mai mult așa

.

Recent, Selena Gomez și-a bucurat fanii cu o apariție de infarct… În costum de baie roșu, în apă, artista a afișat un trup mai voluptuos ca de obicei, însă admiratorii săi i-au apreciat din plin apariția!

În ultimii ani, Selena Gomez a trecut prin multe încercări, de la transplantul de rinichi și lupta cu lupusul, o boală teribilă, până la despărțirea de iubitul ei dintotdeauna, Justin Bieber, și internările la psihiatrie. Iată însă că, recent, artista a reușit să surprindă, pozând sexy și părând mai fericită ca niciodată, alături de amicele ei, pe o plajă din Mexic, unde a fost invitată de verișoara ei, viitoare mireasă, la petrecerea burlăcițelor, în Puerto Vallarta. Una dintre prietenele artistei a postat fotografia cu Selena Gomez în costum de baie pe Instagram și fanii au fost extrem de fericiți să-și vadă idolul într-o asemenea ipostază.


„Este frumoasă la trup, dar este și mai frumoasă la suflet'

Deși vizibil mai împlinită față de postările cu care și-a obișnuit admiratorii, Selena Gomez (26) a arătat extrem de sexy într-un costum de baie roșu a la Baywatch, care îi scotea perfect în evidență formele voluptuoase. Fanii ei au concluzionat, la unison, că Selena arată chiar mai bine așa, dovadă că cel puțin peste Ocean nu este la fel de apreciată ca pe aici „femeia-șnur' cu îmbunățiri… Este frumoasă la trup, dar este și mai frumoasă la suflet; Oh, Doamne! Arată hot, iar costumul de baie e super; Superbă; O, Isuse, ai milă de noi!; Arată senzațional, e absolut superbă – sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor Selenei.


Foto: Instagram