Secretul Victoriei Beckham datorită căruia arată fabulos la 40 de ani

.

A împlinit de curând 40 de ani, este mamă a 4 copii, are o carieră de designer care o solicită extrem de mult, dar Victoria Beckham nu îşi arată deloc vârsta.

 


 

Fosta membră Spice Girls devenită creatoare de modă, este cunoscută pentru grija pe care o acordă siluetei sale pe care şi-o păstrează se pare şi cu ajutorul fructelor de acai.

 

Vedeta care şi-a lansat colecţia de modă „AW14 Victoria' la Manhattan a dezvăluit pe contul său de Twitter că a făcut o obsesie pentru fructele de acai, recunoscute pentru nivelul ridicat de antioxidanţi pe care îl conţine.

 

Aceste fructe asemănătoare coacăzelor cresc în pădurile tropicale ale Amazonului şi sunt bogate în vitamine şi minerale. Pentru că sunt extrem de perisabile se consumă sub formă de suc sau pot fi transformate în pudră care se adaugă în iaurt, ceai sau alte alimente.


 

De asemenea, Victoria Beckahm a dezvăluit că este fan al unui alt produs recunoscut pentru proprietăţile sale uimitoare: mierea. Ea consumă o combinaţie între mierea raw, polen, propolis şi diverse alge şi ierburi, rezultând astfel un produs cu valori nutritive incredibile.

 

Foto: Northfoto