Secretul frumusetii lui Tom Cruise: Excrementele de privighetoare

 Revista VIVA
.

Dupa ce s-a aflat ca Tom Cruise foloseste, pentru a-si mentine frumusetea si tenul perfect, tratamente faciale pe baza de placenta, in prezent s-a aflat ca acesta a inceput sa foloseasca si extrementele de privighetoare.

Tratamentul costisitor foloseste pe langa materia de baza provenita din excremente de privighetoare si pudra de orez si apa.

„Tom nu a folosit Botox sau alta operatie, dar acorda o atentie deosebita tuturor tratamentelor noi si naturale. Recent a inceput sa experimenteze masca cu excremente de privighetoare. I-a fost recomandata de un prieten de la Hollywood iar rezultatele sunt fantastice, a declarat o sursa citata de dailytelegraph.com.

Acesta a inceput sa foloseasca recent miraculosul tratament care este in prezent foarte cautat printre actorii si vedetele de la Hollywood. Se pare ca si Victoria Beckham este fan al acestei proceduri.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton