Sebastian Dobrincu și-a schimbat părerea despre Vica Blochina la Survivor 2023: „Este un om cu inima de aur”

.

Sebastian Dobrincu și-a schimbat părerea despre Vica Blochina la Survivor 2023. Tânărul antreprenor a fost nevoit să părăsească competiția după numai două săptămâni, în urma accidentării în timpul unei probe. Atunci când și-a luat rămas bun de la colegii lui, Vica Blochina a izbuncit în lacrimi și a mărturisit că Sebastian Dobrincu îi amintește de fiul ei, Edan. Iată ce spune acum investitorul de la „Imperiul Leilor' despre fosta balerină!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Sebastian Dobrincu a acceptat provocarea de a participa la Survivor 2023 pentru a se deconecta „total’ de la stilul de viață cu care era obișnuit, dar și pentru a intra în posesia marelui premiu, pe care intenționa să-l tripleze și să-l doneze unei cauze sociale. În ediția difuzată luni, antreprenorul și-a încheiat parcursul competițional, având în vedere că s-a accidentat în timpul unei probe. Acesta urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale și unei perioade de recuperare medicală. Recent, investitotul de la Imperiul Leilor a vorbit despre prieteniile pe care le-a format în tabăra Faimoșilor, declarând că a fost plăcut surprins de Vica Blochina.


Sebastian Dobrincu și-a schimbat părerea despre Vica Blochina la Survivor 2023. Antreprenorul a mărturisit că s-a simțit ca într-o familie în tabăra Faimoșilor. În declarațiile făcute recent, acesta s-a referit cu precădere la Vica Blochina și artistul Gheboasă, care au reușit să-i schimbe părerea formată înainte de competiție.


Citește și: Sebastian Dobrincu, după ce a fost eliminat de la Survivor 2023: „Un pas greșit. Vă sunt dator cu niște povești’

Citește și: Sebastian Dobrincu a fost eliminat la Survivor 2023: „Am nevoie de intervenție chirurgicală de urgență'

Citește și: Ce îl enervează pe Pavel Bartoș la Smiley atunci când muncesc împreună: ‘Tu prezintă, că eu dorm. Nu ar trebui să fie…’

Citește și: „Ce bărbat frumos! Avea șarm, era cuceritor, îmi plăcea că…’. Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre pasiunea ei pentru Sorin Cârțu. A fost șeful lui Reghe


Sebastian Dobrincu și-a schimbat părerea despre Vica Blochina la Survivor 2023

Tânărul antreprenor a fost surprins de fiecare concurent din echipa Faimoșilor. Înainte de a părăsi competiția, Sebastian Dobrincu și-a luat rămas bun de la colegii lui și le-a urat succes în continuare. La testimoniale, Vica Blochina a izbucnit în lacrimi și a susținut că regretă plecarea colegului ei, pe care l-a descris drept „cel mai mișto om’. În schimb, investitorul de la Imperiul Leilor s-a arătat dezamăgit de artistul Gheboasă, care s-a lăsat prea repede copleșit de emoții în Republica Dominicană.


„Fiecare coleg a reușit să mă surprindă într-un fel sau altul. Un prim exemplu a fost Vica, care mi-a confirmat încă de la început că preconcepțiile vizavi de imaginea ei publică sunt complet nefondate. Este un om cu inima de aur și un suflet cum rar iți e dat să întâlnești. Pe cealaltă parte, recunosc că am fost ușor dezamăgit de Ghebe. Știind ce fire luptătoare este de fel, am simțit că a renunțat mult prea devreme’, a declarat investitorul de la Imperiul Leilor, potrivit unica.ro.


„Sunt recunoscător pentru prieteniile de viață’

Sebastian Dobrincu a vorbit despre relațiile de prietenie pe care le-a legat cu colegii lui. Antreprenorul s-a simțit ca într-o familie și a fost surprins de comptabilitatea pe care a avut-o încă de la început cu ceilalți Faimoși.

„Ca în familie! Rar mi-a fost dat să relaționez în asemenea fel cu un grup nou de oameni. Dorința comună de a supraviețui ne-a unit profund. Ne-am avut ca frații și surorile, încă de la plecarea în Dominicană. Sunt recunoscător pentru prieteniile de viață pe care le-am legat la Survivor’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.


Sebastian Dobrincu, despre accidentarea de la Survivor

Antreprenorul regretă faptul că a ieșit din competiție mult prea devreme, conștient fiind că numai „neatenția’ l-ar fi putut opri să ajungă în marea finală. Acesta urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

„Când eram pe jos, îmi repetam un singur lucru în minte: Doamne, te rog să nu fie rupt’. Știam că singurul lucru care m-ar putea opri din parcursul meu era însăși neatenția mea. Se pare însă că de ce ți-e frică, nu scapi, iar doctorii au concluzionat rapid că este într-adevăr o accidentare ce necesită intervenție chirurgicală de urgență’, a mai spus antreprenorul.


„Nu sunt obișnuit să nu fiu în controlul propriei vieți’

Investitorul de la Imperiul Leilor a mărturisit că cea mai dificilă experiență de la Survivor este aceea de a te confrunta zi de zi cu necunoscutul.


„Îmi este imposibil să explic cât de diferită este experiența în realitate, față de ce se vede la televizor. Cel mai dificil lucru mi s-a părut testul răbdării. Nu sunt obișnuit să nu fiu în controlul propriei vieți, iar la Survivor, nu deții controlul deloc. Ești într-o continuă așteptare și te arunci în necunoscut în fiecare zi’, a concluzionat Sebastian Dobrincu.

Sursa foto: Facebook