Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o groaznic pe Elena Marin: "Ești cea mai falsă, m-am săturat să te văd!"

 Dumba Gabriela
.

Fostul fotbalist Sebastian Chitoșcă, concurent la Survivor acum, le-a atacat atât pe Andreea Antonescu, dar și pe Elena Marin, însă cele mai urâte jigniri le-a avut la adresa celei din urmă. Sebastian Chitoșcă a acuzat-o pe Elena de la Survivor că joacă teatru și este foarte falsă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă a avut o ieșire nervoasă la adresa concurentelor din echipa sa, care nu aduc puncte echipei și le-a luat în colimator pe Andreea Antonescu și Elena Marin. Cea mai șifonată din ultima lor ceartă a fost Elena, pe care fostul fotbalist de la FCSB a jignit-o îngrozitor.

ce-s-a-intamplat-cu-fratele-fotbalistului-sebastian-chitosca-noul-concurent-de-la-survivor-romania-496796ce-s-a-intamplat-cu-fratele-fotbalistului-sebastian-chitosca-noul-concurent-de-la-survivor-romania-496796

„Elena, ești în competiția asta doar pentru că sunt fete mai slabe din punct de vedere sportiv decât tine, că din punct de vedere social ești varză, ești nebună la cap? Ești cea mai îmbârligătoare, ești cea mai falsă, ești cea mai teatrală! Stai ca bătrânele alea de 80 de ani și asculți după copaci. Ne-ai terminat, m-am săturat să te văd', i-a spus Sebastian Chitoșcă Elenei Marin. 

Și Zanni are o problemă cu Elena Marin

Zanni a atacat-o foarte des pe Elena Marin în ultima vreme și i-a adus de fiecare fată aceleași acuzații ca și Sebastian Chitoșcă, respectiv că este falsă.

„Când e cu noi stă normal, dar când e lume și o vede lumea de acasă stă mai dreapta, vrea să pară că e miezul. Nu pot să înghit asta, când e cineva fals lângă noi, trebuie să i-o zic. Eșți prea figurantă, ești prea disperată!”, i-a spus Zanni Elenei Marin.

Citește și: Cum arată soția lui Sebastian de la Survivor. Sunt împreună de 7 ani

Citește și: Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor:'Fratele meu avea 1% șanse să trăiască sau putea să rămână legumă'

Citește și: Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor.Tragedia care l-a făcut să renunțe la fotbal

De cealaltă parte, Elena Marin susține că încearcă să stea departe de orice conflict și preferă să se retragă decât să dea curs discuțiilor.

„Dacă ai avea 14 ani și te duci acolo ca o b***** ieftină să stai și tu acolo să te afli în treaba, înțeleg, dar la 31 de ani să vrei să fii și tu miez, să apari la tv… „, i-a mai reproșat Zanni Elenei, la care Faimoasa a răspuns cu calm.

„Nu te jignesc, nu mă mai jigni, nu sunt b*****. Menirea mea e să ofer bunătate și să arăt ce înseamnă să fii milostiv și să ierți. Nu aș putea începând de mâine să fiu răutăcioasă. Nu simt să răspund răutăților, prefer să mă retrag și să simt propria suferință. „, a spus Elena.

Andreea Antonescu, despre strategia Faimoșilor

Andreea Antonescu susține că atactul colegilor săi din tabăra Faimoșilor este doar un plan să o elimine din competiție cât mai repede cu putință.

„Jocul acesta a fost un joc care s-a dorit a fi pierdut, după cum s-a văzut. Au fost două persoane care au fost afectate. Mie mi-a fost ciudă, am dat tot ce am putut.

Motivul pentru care s-a dorit această pierdere este eliminarea mea de către Faimoși, pentru că băieții consideră că toate meciurile s-au pierdut din cauza mea. Acum s-au gândit să voteze din punct de vedere sportiv și nu social', a spus cântăreața, căreia Sebastian Chitoșcă i-a reproșat că nu aduce nici un punct echipei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton