Sebastian Chitoșcă de la Survivor, total schimbat după ce a vorbit cu soția: "Mi-am dat seama că..."

.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor este total schimbat după ce a vorbit cu soția lui, iar ceilalți concurenți s-au arătat uimiți de comportamentul neobișnuit al Faimosului. Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu el, de unde a pornit această schimbare, iar în cele din urmă s-au lămurit că schimbarea s-a produs după o discuție cu soția lui, după un joc de comunicare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Întrebat de ce stă tot timpul retras, Sebastian Chitoșcă și-a deschis sufletul și a dezvăluit ce se întâmplă cu el în ultima perioadă. Se pare că Faimosul este dezamăgit de atitudinea lui Zanni, motiv pentru care a decis să se retragă și să nu mai pună prietenia lor pe primul loc, ci competiția.


„Eu sunt un om vorbăreț care întotdeauna spune ce are pe suflet, dar în ultima perioadă, mai ales după ce am vorbit cu soția, mi-am dat seama că totul în jurul meu se întâmplă așa, voit, nu involuntar, adică persoanele din jurul meu care greșesc, să zic așa, de fapt, nu greșesc, o fac intenționat.


M-am săturat pentru că sunt și eu om, am și eu gândurile mele și mi-am dat seamă că, într-adevăr, am pus suflet în anumite relații în această competiție, fiecare dintre noi își urmărește scopul într-un fel sau altul.

Și e mai bine ca pe finalul competiției, aceste sentimente pentru anumiți oameni să le lăsăm pentru acasă, pentru că fiecare o să își joace cartea până la capăt, cum știe el mai bine, pentru că foarte mulți de aici vor să câștige această competiție.’, a dezvăluit Sebastian Chitoșcă, potrivit kanald.ro.


Astfel, dacă până acum i-a stat mereu aproape lui Zanni, începând de acum, Sebi și-a propus să se concentreze doar pe ceea ce are de făcut în camp și pe traseu, încercând să lase de-o parte sentimentele de prietenie pe care le are pentru Zanni.

Citește și: Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Tragedia care l-a făcut să renunțe la fotbal

Citește și: Adelina Damian, eliminată de la Survivor:„Foarte multe lecții am învățat aici


Citește și: Cum au încălcat Albert și Jador regulamentul la Survivor.Ce nu s-a văzut la TV

Citește și: Ana Porgras de la Survivor, despre cele mai grele momente în gimnastică:„Am avut rupte picioarele, mâinile, degetele/ EXCLUSIV

Sebastian Chitoșcă, singur în câmp

Zilele trecute, în timp ce toți colegii lui dansau și se bucurau de o petrecere organizată pe plajă, Sebastian Chitoșcă a fost nevoit să rămână în câmp.

„După ce am plecat de la joc, colegii mei s-au dus spre locul special amenajat pe plajă, distracția, petrecerea câștigată, eu am ales calea insulei pentru că sunt pedepsit.


Am fost puțin supărat pentru că m-am simțit singur în baracă, am stat și ceva momente pe plajă, am încercat să mă regăsesc, însă în același timp să fiu destul de conștient că ceea ce se întâmplă este foarte normal.’, a spus Sebastian Chitoșcă atunci.


Motivul pentru care Sebastian nu a fost prezent la petrecerea organizată pe plajă este tocmai pentru a îndeplini pedeapsa primită în urmă cu ceva timp, când a încălcat regulamentul Survivor și a încercat să ia legătura cu soția sa, lucru interzis în cadrul competiției.