Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America: "Am refuzat să cânt"

.

De 15 ani de când se află în America, Elena Cârstea a refuzat să mai cânte și acum și-a găsit o ocupație dintr-o zonă complet diferită. După ce fetele sale, care au ales să facă o carieră militară, au plecat de acasă, Elena Cârstea și-a pus în practică o pasiune mai veche, așa încât să mai omoare timpul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Elena Cârstea spunea acum ceva timp că i s-a propus la un moment dat să cânte pentru comunitatea de români din Detroit, însă n-a acceptat. Cârstea a zis că nu a mers în America să își continue cariera muzicală, ci să-și găsească liniștea: „Am refuzat să cânt’.

Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America

Ambele fete ale Elenei Cârstea au intrat în Armată, însă doar Sanda vrea să continue o carieră în domeniul militar.


Cele două fete ale artistei sunt mai tot timpul plecate, iar muziciana și-a găsit o ocupație pentru a-și omorî timpul.

„Fetele mele sunt plecate. Una e în Texas, una în Arabia Saudită. E sergent acolo. Știu că e într-un loc sigur și nu e cazul să mă panichez. 

Fata din Texas își termină stagiul și vine acasă definitiv. Adriana nu vrea în Armată, Sanda rămâne. Sunt foarte bine amândouă. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am probleme cu ele’, a spus Elena despre fiicele sale, la Prima TV.


Mai mult singură fiind, Elena Cârstea și-a deschis o crescătorie de pisici.

„Am mai avut mici probleme de sănătate. Mi-am făcut o crescătorie mică de pisici, că mă plictisesc. Azi noapte nu am dormit deloc pentru că aștept să nască o pisicuță’, a spus Elena despre noua ei ocupație.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre căsătoria cu Corina Caciuc:„Urmează. Important este să îmi termin divorțul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, deranjat sau nu de trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc?:„Nu stau să întreb ce a făcut înainte


Citește și: Anamaria Prodan, după ce Reghe a vorbit despre căsnicia lor la emisiunea lui Denise Rifai:Se cațără pe spatele și pe numele meu / EXCLUSIV

Cu ce s-a mai ocupat Elena Cârstea în America

Fosta cântăreaţă locuieşte în Palm Beach (Florida), alături de soţul ei, Glenn Muttart, şi de cele două fiice, iar în primii ani din America a mărturisit că a încercat diverse meserii, de la vânzătoare de parfumuri într-un mall la asistentă medicală.

În 2014, Elena s-a reorientat profesional, luându-şi licenta de agent imobiliar. La început, Elena a fost pe cont propriu, dar lucrurile nu au mers aşa cum şi-a dorit, aşa că a devenit agent al unei agenţii imobiliare din Florida.


Lucrurile nu au mers foarte bine. În 2018, pe site-urile de profil, agentul imobiliar Elena Cârstea a figurat cu o singură tranzacţie, un apartament de 76.500 de dolari. În 2019, tranzacţiile au fost mai numeroase, cinci, potrivit Wowobiz.ro.


Nemulţuimită de activitatea de la agenţia imobiliară, Elena Cârstea a luat decizia să demisioneze, pentru că primise o ofertă de la o alta.

„În SUA munceşti din greu, dar se câştigă mai bine decât în România. Şi nu te deranjează nimeni până nu greşeşti sau faci vreo nenorocire. Sunt agent imobiliar la o companie şi am licenţă pe tot statul Florida.

Avantajul e că pot lucra când şi cât vreau, iar programul e foarte lejer. Şi îmi place, plus că aici e cald tot timpul anului’, explica Elena Cârstea într-un interviu mai vechi.