Schimb dur de replici între Dragoș Bucur și Lucian Mîndruță, după ce actorul a spus că nu poartă mască: "Ești doar un ignorant"

 Laciu Andreea
.

Dragoș Bucur și-a explicat, printr-un mesaj lung, gestul de a anunța public că nu poartă mască și că nu se vaccinează, deși a suferit deja din cauza COVID-19, iar Lucian Mîndruță l-a pus criticat din nou. Postarea inițială a lui Dragoș a atras un val de reacții negative, printre care s-a numărat și cea a lui Lucian Mîndruță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a revenit cu această explicație amplă, actorul Dragoș Bucur a fost pus încă o dată la zid de către Lucian Mîndruță. Jurnalistul nu s-a abținut și a răspuns cu un mesaj cel puțin la fel de lung. Dragoș Bucur susține acum că nu crede că decizia lui, de a nu se vaccina, este una pe care trebuie să urmeze toată lumea.

Însă, afirmă prezentatorul Visuri la Cheie, cei care l-au criticat dur trebuie să înțeleagă că are și el dreptul la o decizie proprie. Se pare că a fost atenționat și de câțiva prieteni, care au considerat că era mai bine ca vedeta ProTV să nu posteze acel mesaj controversat. Lucian Mîndruță consideră însă că Dragoș trebuia să își păstreze pentru el această opinie.

dragos-bucur-lucian-mindruta-5dragos-bucur-lucian-mindruta-5

Dragoș Bucur explică de ce nu poartă mască și nu se vaccinează

Dacă prima dată a anunțat sec că așteaptă înjurături după ce a scris că nu poartă mască de protecție și nu se va vaccina, de această dată, prezentatorul Visuri la Cheie a oferit mai multe detalii.

'Este prima oara cand sunt injurat la o scara atat de mare si sunt dator sa raspund atat injuraturilor cat si incurajarilor. Nu sustin ca decizia de a nu ma vaccina este cea corecta, dar sustin si apar libertatea de a lua singur aceasta decizie.

Cativa prieteni m-au sunat sa ma intrebe de ce nu tac, de ce a trebuit sa spun ce gandesc. Ei bine, aceasta intrebare este raspunsul la ea insasi. Am spus ce gandesc pentru ca oamenii au ajuns (iar) sa aleaga varianta in care tac si pastreaza pentru ei si familiile lor ceea ce cred, de teama ca nu cumva sa fie linsati public si ostracizati si sa nu isi piarda locurile de munca, prietenii, relatiile si sursele de venit”, și-a început explicația actorul Dragoș Bucur.

Citește și: Dragoș Bucur, mesaj controversat pe Facebook: „Nu port mască și nu mă vaccinez!” Lucian Mîndruță l-a atacat dur: „E foarte greu pentru ego…”

Citește și: Dragoș Bucur și familia lui au plecat în vacanță, la scurt timp după ce actorul s-a vindecat de COVID-19: „O țară încă normală'

Citește și: Un gest demn de aplaudat. Dragoș Bucur vorbește despre faptul că a adoptat un copil de etnie romă:'E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii'/ EXCLUSIV

„Nu incurajez pe nimeni sa nu poarte masca, dar nu sunt de acord cu aceasta ordonanta militara si consider ca traiesc intr-o societate in care inca am voie sa nu fiu de acord cu guvernul si cu deciziile lui si sa imi exprim public acest dezacord. Stiu sigur ca mai sunt oameni care gandesc ca mine, dar fie le este teama sa se exprime public, fie prefera sa stea departe de online.

Sunt un om cu familie, sunt artist, cred in Dumnezeu si in libertatea de expresie, sunt sustinator al luptei impotriva discrimarii si astea sunt valorile dupa care ma ghidez in viata. PS – acum imi e teama sa citesc toate comentariile de la postarea precedenta, dar trec eu si peste teama asta!', a mai scris Dragoș Bucur pe pagina personală de Facebook.

Lucian Mîndruță îl critică din nou pe Dragoș Bucur

'A scris Bucur un fel de explicatie si am si eu una pentru el. Draga Dragos Bucur: Nu te mai face ca nu intelegi! N-are nimeni nimic cu tine ca nu vrei sa te vaccinezi. N-are nimeni nimic cu tine ca ai o opinie despre o ordonanta militara. Aia cu masca. Avem insa o asteptare de la unii care traiesc, ca mine si ca tine, din exploatarea imaginii lor publice. Aceea este de a propune modele de comportament care sa ajute societatea. Sa o apere. Sa ii fie mai bine„, și-a început mesajul Lucian Mîndruță.

„Matale ne povestesti cu mandrie ca nu ai de gand sa respecti legea. O lege data ca sa apere alti oameni. Ce urmeaza? O sa treci pe rosu, pentru ca e impotriva libertatii personale sa opresti masina la stop, ca toata lumea? Nimeni nu te roaga sa iti pui masca pentru a iti reduce la tacere opiniile, Dragos Bucur. Masca o porti ca sa nu scoti din gura, pe langa ele, si saliva. Saliva cu virusi care pot imbolnavi pe altii. Daca nu ai inteles acest lucru simplu poti ruga pe cineva sa iti explice.

Dar nu incerca sa ne vinzi imaginea eroului care lupta pentru libertatea de opinie. Esti doar un ignorant care crede in libertatea de a imprastia in jur scuipat. Mai fin, dar scuipat. Te miri acum ca altii fac acelasi lucru inspre tine? Pai prima flegma a fost a ta!', a continuat Lucian Mândruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton