Scandalul uriaș de la Survivor, dintre Simona Hapciuc și Zanni, care nu s-a văzut la TV: "Nu se mai poate controla când..."

 Dumba Gabriela
.

Eliminată de la Survivor, Simona Hapciuc a făcut o serie de dezvăluiri despre scandalul dintre ea și Zanni, detalii care nu s-au văzut la TV. Simona spune că Zanni este foarte sensibil la unele subiecte din viața lui privată și nu se mai poate controla dacă sunt atinse de cineva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc a fost invitată la emisiunea Teo Show de la Kanal D, unde a dat detalii din culisele Survivor și amănunte despre scandalul ei cu Zanni, ce nu au fost niciodată difuzate.

1-1-11-1-1

Nu știu dacă s-a văzut la televizor, dar la un moment dat m-am dus la Zanni și i-am pus mâna pe umăr să îl calmez. Elena este o victimă, își atrage genul acesta de comportament pentru că ea nu a trecut peste traumele ei din copilărie. Zanni a fost foarte influențat de o altă persoană, de Sebi. Eu îl consider pe Sebi responsabil de dezbinarea echipei.

Zanni înainte o făcea pe Elena falsă, dar nu existau aceste injurii. Zanni are doar 5 ani de când a ieșit dintr-un centru de plasament, iar în momentul in care atingi anumite subiecte, de cămin, de familie, nu se mai poate controla.

Eu am avut niște certuri cu Zanni, dar nu au fost la nivelul acesta, mi-a spus doar ca mă victimizez și că scot prea mult în evidență că sunt mamă singură. La un moment dat i-am zis ca e Lino Golden 2 și mi-a zis: din momentul acesta nu mai avem ce vorbi și îți declar război', a povestit Simona Hapciuc.

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, de urgență la spital! Starea de sănătate s-a agravat, iar diagnosticul este alarmant

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor și fiul ei au probleme serioase de sănătate: „Sângerări nazale, dureri de cap…'

Citește și: Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor. A fost părăsită când a rămas însărcinată

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, primele declarații după ce a revenit în țară: „Nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice’

Simona Hapciuc și Roxana Ghiță, dezvăluiri din culisele Survivor

Întrebate de Teo dacă s-ar mai întoarce în Dominicană, la Survivor, Simona Hapciuc și Roxana Ghiță au stat puțin pe gânduri.

În echipa noastră se acceptau foarte greu înfrângerile. Dacă m-aș întoarce acum, aș fi o altă Simona. Aș fi mult mai rece, mai distantă, aș fi foarte individualistă. Aș lupta cu echipa pentru acele puncte, dar… în rest, fiecare pentru el', a mărturisit Simona Hapciuc, la Teo Show.

Eu aș face fix aceleași alegeri, aș fi aceeași Roxana', a completat Roxana Ghiță.

Ce probleme de sănătate are Simona Hapciuc de la Survivor

A doua zi după ce m-am întors, am început să ne simțim amândoi tot mai rău. Mă gândeam că am luat frumosul virus. Am fost la Matei Balș, unde am aflat că am sindromul meningeal. M-au trimis de urgență la alt spital, unde am aflat că am pancreatită. Nu le-am avut în Dominicană, dar le am acum. Pancreatita cred că a fost și de la schimbarea regimului alimentar. Ar fi și de la stres.

Cred că după ce m-am întors, am mâncat 100 de kilograme de cartofi prăjiți, cu brânză pe deasupra. Mie, în Dominicană, mi-a fost foarte greu din cauza lui Dimi. El de la 10 săptămâni stă cu mine în sală. M-am atașat de unii oameni care m-au dezamăgit', a povestit Simona Hapciuc, zilele trecute.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton