Scandal uriaș la Survivor, între Georgiana și Andreea: "Îi scot dinții, jur!"

.

Un nou scandal a izbucnit la Survivor, între Georgiana și Andreea, de data asta. Fetele și-au aruncat cuvinte grele și au fost la un pas de bătaie, iar colegii din competiție le-au stăpânit cu greu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În runda pentru jocul de comunicare, de duminică, Georgiana și Andreea s-au luptat pentru puncte. Pe tot parcursul probei, războinica a încercat să obțină punctul pentru echipa ei, însă Georgiana a fost mai rapidă și a reușit să câștige.


Andreea nu a vrut să accepte înfrângerea și a pornit un scandal cu Georgiana, iar aceasta din urmă nu a rămas mai prejos și i-a răspuns pe același ton.

„Ce lipsă de educație ai, Georgiana! Doamne, nu am văzut așa ceva! Pentru un joc, să ai lipsă de respect!’, au zic concurenții din echipa Războinicilor.


„Vrei să îți rup o mână?!’, a spus nervoasă Andreea.

„Vino aici, hai încoace!’, i-a răspuns Georgiana.

Andreea: „Și mă dă afară! Și intru fără… Păi nu e corect, în pana mea, ca să nu te înjur! Pentru că unu, m-ai călcat și doi, m-ai prins de mână! Ești nebună?! Mă, nebuno, sunt umflată la gleznă’.

Georgiana: Te-ai lăsat așa…

Andreea: „Îi scot dinții, jur!’, le-a spus Andreea colegilor ei.

Citește și:

Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor. S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl


Costi Ioniță, eliminat de la Survivor! Mesajul transmis și promisiunea făcută Faimoșilor

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, despre plecarea lui la Survivor: „Primele două nopți…’

Georgiana a fost în scandal și cu Musty

Nu demult, Georgiana și Musty au fost la un pas de bătaie și și-au aruncat vorbe urâte. Totul a început după ce Musty că l-a adus în discuție pe tatăl Georgianei Lupu. Concurentul a spus doar că ar putea avea vârsta tatălui ei și de aici până la dezastru a mai fost un singur pas.


Georgiana Lupu de la Survivor a sărit la gâtul lui Musty Camara, iar ceilalți concurenți au fost nevoiți să o țină. Concurenta și-a ieșit din fire și cu greu a putut fi ținută în frâu de mai mulți concurenți.

După întregul scandal, Georgiana Lupu a fost scoasă pentru o vreme din echipa Războinicilor.


La momentul acela, Andreea de la Războinici a subliniat chiar că Georgiana Lupu ar fi fost un pericol pentru ei și că i-ar trage în jos ca echipă.

„O colegă a plecat fără consiliu, fără eliminare, a plecat că a vrut ea. Georgiana sper că nu o să mai facă parte din echipă, la cum a reacționat. Este un pericol pentru noi, nu pentru mine, eu nu am o problemă, pentru fete. Și pentru noi ca echipă. Să spună că vrea să intre și să se împiedice doar ca să nu câștigăm noi punct, ne trage la fund’, a transmis atunci și Andreea.