Scandal la VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirilă, replică acidă pentru Horia Brenciu: ”Tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală!”

.

Între juraţii de la Vocea României izbucnesc adeseori conflicte de opinie, ultimul dintre ele avându-i în prim plan pe Horia Brenciu şi Tudor Chirilă. Acesta din urmă i-a reproşat lui Brenciu că în muzica sa se regăsesc predominant cover-uri şi nu muzică originală, situaţie care nu defineşte un artist adevărat. Brenciu a luat foc şi nu a întârziat cu o replică pe măsură.

„Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?’, i-a reproşat Tudor Chirilă lui Horia Brenciu, care a încercat să se apere: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!’, dar Tudor nu este impresionat, terminând discuția astfel: „Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace’.


Chiar dacă uneori antrenorii pierd lupta pentru anumiți concurenți, aceștia își vor spune mereu părerea în fața concurenților.

În a doua ediție de blind-uri, atât Smiley, cât și Tudor, vor fi lăsați fără cuvinte de o concurentă. „Pentru genul ăsta de momente sunt la Vocea României de atât de mult timp.’, îi spune Smiley concurentei, Chirilă adăugând: „Sunt convins că ăsta a fost cel mai bun moment de până acum la Vocea României’.

Vineri seară, de la 20:30, Vocea României continuă cu a doua ediție de blind-uri.