Scandal la MASTERCHEF. Raluca Podea, față în față cu Brigitte și Florin Pastramă: „Le pun otravă în mâncare”

 Dumba Gabriela
.

Întâlnire de gradul zero la Masterchef: Raluca Podea va trebui să gătească pentru Brigitte și Florin Pastramă, bărbatul care pe ea a părăsit-o în timpul filmărilor pentru Ferma, show-ul în care s-a amorezat de cea care i-a devenit ulterior soție. Raluca Podea ia foc atunci când aude numele celor pentru care trebuie să gătească și amenință că le pune otravă în mâncare.

Raluca PodeaRaluca Podea

În ediția din această seară, emoțiile și conflictele ating cote înalte când în bucătăria MasterChef vor sosi Florin și Brigitte Pastramă, care le vor cere concurenților să gătească pentru ei.

Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă nici nu vrea să audă de o astfel de sarcină, având în vedere că, în urmă cu câteva luni, blonda a văzut la TV că logodnicul ei s-a îndrăgostit de altă femeie, respectiv Brigitte, în timpul show-lui Ferma, de la Pro TV.

Încă de la prima sa apariție la Masterchef, Raluca Podea a povestit că a fost îngrozitor momentul în care a aflat de la TV, odată cu tot poporul, că bărbatul cu care plănuia nunta, o părăsește pentru Brigitte ex-Năstase.

Din acest motiv, între Raluca și Brigitte nu poate fi vorba despre o astfel de colaborare, nici măcar de dragul unui show TV, iar blonda refuză categoric să gătească pentru femeia care i-a furat iubitul.

„Le pun otravă în mâncare', este auzită Raluca în promo-ul de la Pro TV care anunță ediția din această seară a show-ului Masterchef.

Raluca a trecut printr-un accident înfiorător

„Eu am gătit pentru fiecare bărbat din viața mea. Asta mi-a fost sortit și prefer să rămân singură. Cel mai important bărbat din viața mea este băiețelul meu David și nici nu cred că mă va dezamăgi vreodată', a declarat Raluca la prima sa apariție la Masterchef.

„Am suferit acum 13 ani un accident care m-a marcat. Mi-au ascuns acasă toate oglinzile, tot timpul spuneam. Tocmai din cauza aceasta am început să mă remodelez, să îmi fac operație. Eu cheltui bani doar pe ce vrea copilul meu și pe ce vrea sufletul meu. Din banii pe care îi voi câștiga vreau să deschid un restaurant pentru copii, unde să petreacă momente frumoase', a mai spus Raluca Podea.

Raluca le-a povestit juraților și despre încercările prin care a trecut anul acesta, încercări care au determinat-o, spune ea, să nu-și mai dorească, momentan, o relație…

Am avut un an destul de greu, foarte dificil pentru mine. Am avut o relație, am fost foarte dezamăgită, s-a terminat brusc. El  – n. red. este vorba despre Florin Pastramă – a decis să meargă la un show de televiziune, acolo s-a îndrăgostit, eu așteptându-l acasă. (…). Cred că asta mi-a fost sortit și prefer să rămân singură’, a povestit Raluca Podea. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton