Scandal între Sindy și Raluca Dumitru la Survivor: „Te iau de cozile alea de te duc în pădure”

 Mirea Roxana
.

Scandal la Survivor România între Sindy și Raluca Dumitru. În seara acesta, la emisiunea filmată în Republica Dominicană de către Kanal D are loc primul joc pentru imunitate din această săptămână. Drept urmare, tensiunile dintre Faimoși și Războinici ajung la cote maxime.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vineri seară, 16 aprilie, va avea loc primul joc pentru imunitate din această săptămână la Survivor România. Tensiunile dintre concurenți ajung la cote maxime, atât Faimoșii, cât și Războinicii dorindu-și cu ardoare ca la finalul jocului să câștige și să nu riște să piardă un om din echipă.

s1-7s1-7

Între Sindy, de la Războinici și Raluca Dumitru, de la Faimoși, izbucnește un scandal la Survivor România. Totul a plecat de la o remarcă pe care a făcut-o Sindy.

În timpul meciului dintre Irisha și Maria, Sindy încearcă să o încurajeze pe colega ei și îi spune că Irisha nu poate să câștige confruntarea. Acest lucru o enervează la culme pe Raluca Dumitru, colega Irishei.

Sindy: Irisha nu știe! Hai, Maria!

Raluca Dumitru: Poate te iau de cozile alea de te duc în pădure!

Sindy: Sau poate că nu!

Raluca Dumitru: Hai să vedem cum e!

Citește și: Cum arăta Raluca Dumitru de la Survivor înainte de operațiile estetice

Citește și: Cum au ajuns Mellina și Sindy de la Survivor cele mai bune prietene:”A crezut că sunt un om rău”

Citește și: Cine îl înlocuiește pe Cătălin Moroșanu la Survivor.Fotbalistul Ștefan Ciuculescu a avut un conflict cu Gigi Becali

Citește și: Ce mesaj i-a șoptit Cătălin Moroșanu Elenei Marin înainte să plece de la Survivor.Faimoasa a izbucnit în lacrimi

Cine este Raluca Dumitru de la Survivor

Raluca Dumitru a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial, dar nu a profesat în domeniu niciodată, pentru visul ei a fost să lucreze în televiziune. Noua concurentă de la Survivor își dorește să câștige marele premiu și să investească banii într-o afacere, dar să-și cumpere și un apartament.

Raluca Dumitru de la Survivor nu îi este străină publicului, pentru că în urmă cu mai mulți ani, ea a fost asistentă TV la Antena Stars. Bruneta putea fi văzută în fiecare dimineață la emisiunea ‘Star Matinal’ alături de Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu.

După ce a încheiat contractul cu Antena Stars, Raluca de la Survivor România s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a ocupat de proiectele personale. Vedeta a apărut și în videoclipurile mai multor artiști de la noi.

Zanni, în pericol de eliminare la Survivor?

Pe de altă parte, la consiliul care are loc în această seara în urma jocului pentru imunitate, Zanni riscă, oare, să fie eliminat de la Survivor România? Acesta a recunoscut că a încălcat regulamentul. Dan Pavel, prezentatorul emisiunii l-a anunțat pe Zanni că urmează să analizeze șituația, iar decizia îi va fi comunicată în zilele care urmează.

 „Zanni, pentru că tocmai ai recunoscut că ai încălcat regulamentul, deși știai că nu se poate și nu e voie, o să luăm o decizie în zilele următoare și o să îți comunicăm această decizie‘, îi va spune Dan Pavel lui Zanni la Survivor România în această seară.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton