Scandal între Ruxi și Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. De la ce a pornit totul: „Nu voiam ajutorul ei”

 Ifrim Georgiana
.

Scandal între Ruxi și Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Primul episod al reality-show-ului a debutat cu un conflict între cele două concurente. În fața unei provocări dificile, Bia Khalifa a răbufnit și i-a aruncat în față un pahar cu apă colegei sale. Iată de la ce a pornit totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Duminică, 4 septembrie, a avut loc debutul celui de-al doilea sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Primul episod i-a prezentat pe cei 12 concurenți la o cină festivă, acolo unde au fost nevoiți să guste preparate deloc apetisante. Printre participanți se numără și Ruxi și Bia Khalifa, care au fost protagonistele primului conflict din emisiune. Totul s-a petrecut foarte rapid, iar prezentatorii și ceilalți concurenți au fost uimiți de gestul făcut de Bia Khalifa.

celebru-1celebru-1

Scandal între Ruxi și Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Primul episod al emisiunii i-a pus pe cei 12 concurenți în fața unei provocări extrem de dificile. În cadrul cinei festive, aceștia au fost nevoiți să mănânce cele mai „exotice preparate'.

Citește și: Giani Kiriță și Cristi Mitrea, ceartă aprinsă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Vii ca fătălăul la mine!”

Citește și: Cabral, decizie radicală după ce și-a adus familia la Sunt celebru, scoate-mă de aici!Are legătură cu fiica lui, Namiko

Citește și: Alex Mica a vrut să-și pună capăt zilelor:„Se mai întâmplă să treci prin tot felul de stări și gânduri'

Citește și: Cum au reacționat apropiații lui Cornel Palade când au aflat că participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':„La ce aveți în cap, aveți șansa să…'

Scandal între Ruxi și Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Printre bucatele care s-au aflat pe masa festivă, se numără frigărui de insecte, ochi de vacă, creier cu mix de gândaci sau tarantulă la grătar. O parte dintre concurenți au făcut față cu brio provocării, în timp ce alții au fost înfrânți de propriile fobii.

Având în vedere dificicultatea probei, în cadrul emisiunii a avut loc și primul conflict, protagoniste fiind Bia Khalifa și Ruxi. În timp ce blondina gusta dintr-un preparat nu foarte apetisant, Ruxi a făcut o glumă care nu a fost bine primită. În acel moment, Bia a răbufnit și i-a aruncat un pahar cu apă în față lui Ruxi.

„Ruxi: „Uite, mă, are vârful…'

Ruxi: „Ce-a fost asta?'

Bia: „Tăceți!'

Ruxi: „Păi dar nu vorbeam cu tine, în primul rând.'

Cornel Palade: „Mamă, i-ai făcut duș lui Ruxi aici.'

Bia: „În loc să mă lase în pace, pentru că nu voiam ajutorul ei, ea a înrăutățit chestiile, făcându-mă să-mi fie o greață de nedescris fix când aveam o bucată în gură și trebuia să înghit.'

„Nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce'

Cabral și Adela prezintă noul sezon din Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Aflat în Republica Dominicană în timpul filmărilor pentru emisiune, Cabral a făcut câteva declarații despre noul proiect. Acesta a dezvăluit câteva din provocările la care sunt supuși concurenții.

„Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi.

Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!’, a spus Cabral.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton